ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Δηλώσεις σοκ για την παιδοφιλία

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 9:20

ΑΘΗΝΑ

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στις ΗΠΑ νέες δηλώσεις του ο Μίλο Γιαννόπουλος, του ακροδεξιού Ελληνοαμερικανού υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ, περί παιδοφιλίας.

Δηλώσεις που αυτή τη φορά δεν άφησαν αδιάφορα ούτε τα στελέχη των Συντηρητικών που έχουν κάνει μέχρι στιγμής τα «στραβά μάτια» στην κατά γενική ομολογία προκλητική έως τώρα συμπεριφορά του. Ο ίδιος απάντησε λέγοντας ότι είναι gay και υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ρίχνοντας κατά πάγια τακτική την ευθύνη για το σάλο στην παραποίηση όσων είπε από τα media και τους αντιπάλους του...

Το ποτήρι ξεχείλισε με βίντεο στο οποίο ο Γιαννόπουλος εμφανίζεται να μιλάει για σεξουαλικές επαφές μεταξύ «νέων παιδιών» και μεγαλύτερων ανδρών, οι οποίες μπορούν «να βοηθήσουν τα παιδιά» να... ενηλικιωθούν.

«Αυτοί οι μεγαλύτεροι άνδρες μπορούν να βοηθήσουν τα νεαρά αγόρια να ανακαλύψουν ποιοι είναι», λέει ο Γιαννόπουλος. Επίσης, αναφέρεται λεπτομερώς στη σχέση που είχε ο ίδιος όταν ήταν έφηβος με έναν καθολικό ιερέα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με τους Συντηρητικούς να εξαπολύουν σφοδρή επίθεση στον Γιαννόπουλο.

Ο ίδιος επιχείρησε να ανασκευάσει, λέγοντας σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το βίντεο μονταρίστηκε σκόπιμα. «Μίλησα όντως για τις σχέσεις μεταξύ νέων αγοριών και μεγαλύτερων ανδρών που μπορούν να βοηθήσουν τους ομοφυλόφιλους νεαρούς να δραπετεύσουν από την έλλειψη συμπαράστασης ή κατανόησης από τις οικογένειές τους. Αυτό είναι απολύτως αληθές και κάθε ομοφυλόφιλος άνδρας το γνωρίζει. Αλλά δεν μίλησα για κάτι παράνομο και δεν αναφέρθηκα σε αγόρια προεφηβικής ηλικίας», ανέφερε ο Γιαννόπουλος.

Πρόσθεσε, δε, ότι όλα τα θέματα θα πρέπει να συζητούνται και να αντιμετωπίζονται με χιούμορ.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του δεν έπεισαν τους Συντηρητικούς, οι οποίοι τον κατήγγειλαν στο Twitter τόσο για τα σχόλιά του στο επίμαχο βίντεο όσο και για ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις και θέσεις που έχει εκφράσει στο παρελθόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass