Η Ρωσίδα «Πάρις Χίλτον» κατεβαίνει στις προεδρικές εκλογές

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 17:42

ΜΟΣΧΑ
Την έχουν χαρακτηρίσει ως τη «ρωσική εκδοχή» της Πάρις Χίλτον. Τώρα, η Ξένια Σομπτσάκ θέλει να εγκατασταθεί στο Κρεμλίνο και κατεβαίνει στις ρωσικές προεδρικές εκλογές.


Η 35χρονη δημοσιογράφος, ηθοποιός και κοσμική ανακοίνωσε την απόφασή της με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο, στο οποίο δηλώνει ότι κατεβαίνει στις εκλογές... εναντίον όλων. «Όταν ήμουν 18 ετών και σπούδαζα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε πρόεδρος της Ρωσίας. Παιδιά που γεννήθηκαν εκείνη τη χρονιά θα πάνε να ψηφίσουν τώρα. Σκεφτείτε το», αναφέρει ακόμη, σύμφωνα με το Reuters.
Η υποψηφιότητά της προσφέρει μία επιλογή στους φιλελεύθερους ψηφοφόρους που είναι δυσαρεστημένοι με το Κρεμλίνο, αλλά έχει ελάχιστες πιθανότητες να κερδίσει, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, επισημαίνοντας ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνετη επανεκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν, αν είναι υποψήφιος. Ο Ρώσος πρόεδρος δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη αυτό επίσημα, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα το πράξει.
Ο μεγαλύτερος επικριτής του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, σχολιάζοντας πρόσφατα τις φήμες για την υποψηφιότητα της Σόμπτσακ είχε δηλώσει ότι το Κρεμλίνο τη χρησιμοποιεί σαν αλεξικέραυνο για τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων. «Την βάζουν σε αυτό το αηδιαστικό παιχνίδι του Κρεμλίνου, με τίτλο ''Ας βάλουμε έναν φιλελεύθερο περίγελο στις εκλογές, προκειμένου να αποσπάσουμε την προσοχή», είχε δηλώσει.
Ποια είναι
Η 35χρονη είναι κόρη του Ανατόλι Σόμπσακ, που είχε διατελέσει δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης  και υπήρξε μέντορας του Πούτιν. Η μητέρα της, Λουντμίλα Ναρούσοβα, είναι βουλευτής.
Η ίδια συχνά ποζάρει στο Instagram με ρούχα διάσημων σχεδιαστών δημοσιεύει φωτογραφίες της από πολυτελείς κοινωνικές εκδηλώσεις.
Στην πορεία ασχολήθηκε με την πολιτική, κάνοντας αντιπολίτευση, το 2012, όταν ο Πούτιν επανεκλεγόταν πρόεδρος.
Εχει εμφανιστεί σε διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης, κάνει αναρτήσεις κατά του Κρεμλίνου στα social media, και λέει ειδήσεις στο αντιπολιτευόμενο κανάλι TV Rain.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass