Ανεβλήθη η έκδοση της πρώην δικαστικού Αντωνίας Ηλία, από το Λονδίνο στην Αθήνα

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2015 14:33

Ανεβλήθη, λόγω έκτακτου νομικού θέματος που προέκυψε, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΜΠΕ, η έκδοση, από τη Βρετανία στην Ελλάδα, της πρώην δικαστικού Αντωνίας Ηλία, η οποία καταζητείται από τις ελληνικές Αρχές για την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος. Τα τελευταία χρόνια, η πρώην δικαστικός διαμένει στο Λονδίνο.

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής, εγκρίθηκε η έκδοση της πρώην δικαστικού, η οποία επρόκειτο να μεταχθεί στην Ελλάδα αεροπορικώς, σήμερα το μεσημέρι. Γι' αυτόν τον λόγο είχαν μεταβεί στο Λονδίνο δύο Έλληνες άστυνομικοί, προκειμένου να τη συνοδεύσουν στην Αθήνα, οι οποίοι θα επιστρέψουν τελικά μόνοι τους, με την προγραμματισμένη πτήση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, οι βρετανικές Αρχές τούς ενημέρωσαν σήμερα το πρωί για την αναβολή της διαδικασίας, χωρίς να αναφέρουν τον λόγο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή της έκδοσης πιθανόν σχετίζεται σε ακυρωτική προσφυγή, που είχε κάνει η κ. Ηλία, στο βρετανικό δικαστήριο, για την απόρριψη αιτήματος για άσυλο που είχε υποβάλει.

Σημειώνεται, ότι για την ξαφνική αλλαγή μέχρι και πριν από λίγη ώρα δεν ήταν ενημερωμένη ούτε η ίδια η πρώην δικαστικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass