ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ

Στις 19 Μαΐου ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 16:03

ΛΟΝΔΙΝΟ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν χθες τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο μήνα και ανέφερε πως η τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο των Ουίνσδορ.


Το ζευγάρι επέλεξε μάλιστα, να παντρευτεί την ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας παρόλο που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αδερφός του Χάρι είναι ο πρόεδρος του Κυπέλλου Αγγλίας. Επίσης, χθες η Daily Mail αποκάλυψε πως ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα παντρέψει τον πρίγκιπα Χάρι με τη διαζευγμένη Μέγκαν, και όπως αποδεικνύεται είναι ένα ακόμη δείγμα αλλαγής των βασιλικών και θρησκευτικών τάσεων.
Πάντως, όπως φαίνεται η 19η Μαΐου είναι ιδανική ημερομηνία για τη δούκισσα του Κέμπριτζ που αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Απρίλιο και θα μπορεί να παρευρεθεί στο γάμο.
Ο Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του επέλεξαν επίσης να μην παντρευτούν καθημερινή, όπως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που παντρεύτηκε Παρασκευή, προς μεγάλη απογοήτευση των Βρετανών, που λαχταρούσαν για μία ακόμη αργία.
Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην Daily Mail πως ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν ο γάμος τους να γίνει Σάββατο, ώστε να μπορέσουν περισσότεροι πολίτες να παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση ή να επισκεφθούν τον Πύργο των Ουίνσδορ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass