Σε τηλεοπτικό στούντιο εισέβαλαν νεοφασίστες της Forza Nuova

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2018 16:34

ΡΩΜΗ

Μέλη της ιταλικής νεοφασιστικής πολιτικής δύναμης Forza Nuova (Νέα Δύναμη) προσπάθησαν χθες το βράδυ να εισέλθουν σε στούντιο του ιδιωτικού καναλιού La7, όπου μεταδιδόταν το πολιτικό τοκ-σοου Di Martedì.

Περίπου 20 μέλη της Forza Nuova, η οποία δεν εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο, μπήκαν στο στούντιο την ώρα που μεταδιδόταν ρεπορτάζ για την ιταλική προεκλογική εκστρατεία. Συνομίλησαν με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Τζοβάνι Φλόρις, ο οποίος τους εξήγησε ότι δεν μπορούσαν να πάρουν το λόγο σε μια εκπομπή στην οποία δεν είχαν προσκληθεί, και, μάλιστα, έχοντας χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη μέθοδο. Τα μέλη της «Νέας Δύναμης», τελικά, αποχώρησαν πριν ξαναρχίσει η ζωντανή μετάδοση, διαμαρτυρόμενα για το ότι η εκπομπή δεν αναφερόταν στον ξυλοδαρμό στελέχους τοπικής τους οργάνωσης, στο Παλέρμο της Σικελίας. O διευθυντής του καναλιού La7, Aντρέα Σαλέρνο, σε ανάρτησή του στο Διαδίκτυο τονίζει ότι πρόκειται για «απαράδεκτο γεγονός και «για «ένα κάκιστο μήνυμα, το οποίο πρέπει να λάβουν υπ' όψη τους όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass