ΑΥΣΤΡΙΑ: Σκότωσε 3, τραυμάτισε άλλους 34

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2015 8:10

 

ΓΚΡΑΤΣ

Βυθισμένο στο πένθος βρίσκεται το Γκρατς μετά την φονική μανία του νεαρού που σκόρπισε τον θάνατο στην Αυστρία, σκοτώνοντας με το αυτοκίνητό του τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 34, σε πεζόδρομο του Γκρατς.  Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές, ο νεαρός "δεν ήταν σε θέση" να καταθέσει την Κυριακή στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, παρουσιάζει συμπτώματα "ψύχωσης" και ήταν γνωστός για τα βίαια ξεσπάσματά του εξαιτίας των οποίων εκδιώχθηκε από το σπίτι του στα τέλη Μαΐου.

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί 4 ετών, σκοτώθηκαν από τον νεαρό οδηγό ο οποίος σκόπιμα παρέσυρε δεκάδες περαστικούς σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς πεζόδρομους της πόλης και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης, λέγοντας ότι επρόκειτο για μεμονωμένη ενέργεια από ένα "ψυχικά διαταραγμένο" άτομο.

Από τους τραυματίες έξι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο τόπο της τραγωδίας, τον πεζόδρομο της Χέρενγκασε, κάτοικοι και επισκέπτες αφήνουν κερδιά, λουλούδια και λούτρινα ζωάκια στη μνήμη των θυμάτων, του 4χρονου παιδιού, μιας νεαρής 24 ετών και ενός 28χρονου άνδρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass