ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ Η ΑΓΚΥΡΑ

Η Ελλάδα καταφύγιο για τους γκιουλενιστές

Δημοσίευση: 21 Απρ 2018 15:39

ΑΓΚΥΡΑ
Η Άγκυρα επιμένει στη ρητορική της πρόκλησης με αφορμή τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που παραμένουν στην Ελλάδα. Σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, εξερχόμενος από τέμενος μετά τις μουσουλμανικές προσευχές της Παρασκευής είπε ότι «Η Ελλάδα είναι γείτονάς μας, μια φιλική χώρα.

Πιστεύουμε ότι ο εχθρός μας πρέπει να είναι εχθρός της Ελλάδας. Η προστασία μελών της οργάνωσης FETO [του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν] δεν είναι αποδεκτή. Είναι απαράδεκτο να ανοίγουν τις πόρτες σε μέλη της FETO που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα μας. Δυστυχώς οι εγκληματίες της FETO άρχισαν να βλέπουν την Ελλάδα ως ασφαλές καταφύγιο. Ελπίζουμε η Ελλάδα να επιστρέψει αυτούς τους εγκληματίες στη χώρα μας, καθώς η υπόθεση αυτή επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας».
Ο υπουργός Ευρωπαικών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι γίνεται συνένοχος στο πραξικόπημα επειδή δεν παραδίδει τους 8 τούρκους αξιωματικούς.
Με ανάρτησή του στο twitter τονίζει ότι: «Η Ελλάδα, που είναι μέλος της ΕE φαίνεται να προστατεύει τα μέλη της οργάνωσης FETO, που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Επιπλέον  με το να απελευθερώνει τους πραξικοπηματίες, σημαίνει ότι τώρα τους ενθαρρύνει πλέον. Το πραξικόπημα θεωρείται το πιο απάνθρωπο έγκλημα. Η Ελλάδα προστατεύοντας αυτούς τους τρομοκράτες, γίνεται συνένοχος. Ακόμη περισσότερο, έχει καταστεί ένα κράτος που επιβραβεύει πραξικοπηματίες, αφήνοντάς τους ελεύθερους».
Ο Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε ακόμα τον Πάνο Καμμένο:  «Είναι καθαρές οι προθέσεις της Ελλάδας, η οποία οργανώνει προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο στις οποίες συμμετέχει και ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνάς της ενώ η Τουρκία έδινε σοβαρό αγώνα ενάντια στους τρομοκράτες με την επιχείρηση Κλάδος Ελαίας. Βλέπουμε καθαρά τις προθέσεις της.
Και καταφέρθηκε εναντίον του Σταύρου Κοντονή: Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Ελλάδας ο οποίος άρχισε να συναγωνίζεται τον Υπουργό Άμυνας πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει ότι θα αφεθούν ελεύθεροι οι πραξικοπηματίες. Αυτή είναι μεγαλύτερη προκλητική ενέργεια και από αυτές του Υπουργού Άμυνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass