ΤΟΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ

Τον ξαναβρήκαν χάρη σε βίντεο

Δημοσίευση: 21 Απρ 2018 17:06

ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ
Σαράντα ολόκληρα χρόνια είχε να ακούσει μια οικογένεια στην Ινδία για τον αγνοούμενο συγγενή τους, μέχρι που «έπεσαν» πάνω σε ένα βίντεο, που είχε γίνει viral στο YouTube. Στις εικόνες διακρινόταν ένας άνδρας με γκρίζα γενειάδα να τραγουδά μια κλασική επιτυχία του Bollywood ζητιανεύοντας σε δρόμο της Μουμπάι κι οι δικοί του αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον Χομντράμ Γκαμπχίρ Σινγκ, που είχε χαθεί το 1978 σε ηλικία 26 ετών τότε από το σπίτι του στο βορειοανατολικό κρατίδιο του Μανιπούρ.


«Δεν πίστευα τα μάτια μου όταν ένας από τους ανεψιούς μού έδειξε το βίντεο. Είχαμε χάσει κάθε ελπίδα να τον ξαναδούμε ζωντανό», είπε ο αδελφός του Γκαμπχίρ, Χομντράμ Κουλατσάντρα. Ο τελευταίος και άλλα μέλη της οικογένειας ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο επικοινώνησε με την αστυνομία της Μουμπάιμ, κάπου 3.300 χιλιόμετρα μακριά, όπου ζούσε ο Γκαμπχίρ.
«Έβγαζε τα προς το ζην επαιτώντας. Τραγουδούσε παλιά ινδικά τραγούδια», είπε ο Φιρόζε Σακίρ, ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο και το ανήρτησε τον περασμένο Οκτώβριο στο YouTube.
Στο βίντεο αυτό ο Γκαμπχίρ ακούγεται να λέει στον Σακίρ ότι παράτησε τη θέση του στις ένοπλες δυνάμεις για να αναλάβει τα κτήματα της οικογένειας από τον πατέρα του που είχε γεράσει. Σύντομα, όμως, παράτησε και την αγροτική παραγωγή και πήγε στη Μουμπάι, όπου για κάποιο διάστημα έπιασε δουλειά ως εργάτης. Αλλά μετά από μερικά ατυχήματα, άρχισε να επαιτεί στους δρόμους της πολύβουης πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass