Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ:

Μην ξεχνάτε τις δεσμεύσεις για το χρέος

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2015 8:30

 

 

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Την αναγνώριση των δεσμεύσεων που είχαν αναλάβει η εταίροι της Ελλάδας το 2012 αναφορικά με το χρέος, ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της κατά την συνάντησή της στις Βρυξέλλες, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Η Φώφη Γεννηματά έστρεψε τα πυρά της κατά της κυβέρνησης στην οποία καταλόγισε ότι δεν ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του λαού για μια ολοκληρωμένη συμφωνία που θα εξασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας στην ευρωζώνη.

«Πέντε μήνες εγκλωβισμένη στα προεκλογικά ψέματα, τις εσωτερικές της αντιθέσεις και την επικοινωνιακή διαχείριση της προσαρμογής στην πραγματικότητα. Λάθη και καθυστερήσεις μεγάλωσαν το κόστος που καλείται σήμερα να πληρώσει ο ελληνικός λαός» επεσήμανε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ωστόσο ότι «δεν είναι ώρα για την δικαίωση κανενός παρά μόνο για την δικαίωση της ελπίδας του ελληνικού λαού». Και κάλεσε τους εταίρους μας «να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει από το 2012 και αφορούν και τις περαιτέρω ρυθμίσεις για το χρέος αλλά και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η Ελλάδα».

Για να καταλήξει: «Είμαστε εδώ γιατί η ελπίδα είναι στην Ευρώπη. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για το συμφέρον της χώρας, γιατί μόνο αυτό θα κρίνει και θα καθορίσει τη στάση μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass