ΗΠΑ:

Αλλάζουν πολιτική για τους ομήρους

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2015 9:04

 

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε επίσημα τις αλλαγές στην πολιτική των ΗΠΑ όσον αφορά τους ομήρους και υποστήριξε ότι ενώ η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να διασώσει τους Αμερικανούς που κρατούνται όμηροι στο εξωτερικό, δεν θα καταβάλλει τα λύτρα που ενδεχομένως απαιτούν οι απαγωγείς.

Ο Ομπάμα επανέλαβε την θέση του ότι το να δίνει κανείς λύτρα σε τρομοκράτες θα θέσει σε κίνδυνο περισσότερους Αμερικανούς, ωστόσο τόνισε ότι θα διορίσει έναν ειδικό απεσταλμένο του που θα επικεντρώνεται στους ομήρους και τις οικογένειές τους όπως επίσης και θα συντονίζει τις προσπάθειες με τις άλλες χώρες.

Αντιμέτωπος με σφοδρές επικρίσεις σχετικά με την αναποτελεσματικότητα και την έλλειψη συντονισμού των αμερικανικών αρχών, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους αναγνώρισε ότι οι αμερικανικές αρχές πολλές φορές παραμέλησαν τις οικογένειες των Αμερικανών ομήρων, που βιώνουν έναν «εφιάλτη χωρίς τέλος» και υποσχέθηκε να μπει ένα τέλος σε αυτήν την «απαράδεκτη» κατάσταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass