Εκαναν στριπτίζ σε σιντριβάνι στη Ρώμη

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2018 15:52

ΡΩΜΗ
Δύο αγγλόφωνους τουρίστες που αποφάσισαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να μείνουν με τα εσώρουχα σε σιντριβάνι της Ρώμης αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, κι ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στη χώρα.

Βίντεο που δημοσίευσε ιταλικό μπλογκ δείχνει τους δύο τουρίστες με τα εσώρουχά τους στο σιντριβάνι Altare della Patria, ένα μνημείο προς τιμήν του πρώτου βασιλιά της Ιταλίας μετά την ένωση της χώρας, που βρίσκεται στην Piazza Venezia.
Μάλιστα, ο ένας από τους δύο τουρίστες κατέβασε τελείως το εσώρουχό του. Οι δύο άνδρες γελούν και αστειεύονται στα νερά, ενώ πολλοί περαστικοί γελούν και τους βγάζουν φωτογραφίες, ενώ άλλοι κουνούν τα χέρια τους και καλούν τους δύο άνδρες να βγουν από το συντριβάνι.
Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό που έγινε την Κυριακή ήταν «παράνομο και προσβλητικό» και προσπαθεί να εντοπίσει τους δύο άνδρες.
Παρέμβαση στο ζήτημα πραγματοποίησε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ματτέο Σαλβίνι, που έγραψε στο twitter: «Ξέρω πώς να εκπαιδεύσω αυτούς τους ηλίθιους εάν πιαστούν». Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος της Ρώμης, Λούκα Μπεργκάμο, καταδίκασε τη συμπεριφορά, καθώς όπως είπε «προσβάλλει τον καθέναν μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass