ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Νεκρός και 15 τραυματίες από έκρηξη βόμβας

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 15:07

ΜΑΝΙΛΑ

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 15 τραυματίστηκαν χθες από έκρηξη βόμβας σε ένα ίντερνετ καφέ στο Ισουλάν, στις νότιες Φιλιππίνες, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Πρόκειται για τη δεύτερη αιματηρή επίθεση αυτού του είδους που σημειώνεται στην πόλη αυτή μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Οι τέσσερις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, διευκρίνισαν ο δήμος του Ισουλάν και οι ένοπλες δυνάμεις.

Μέχρι αργά χθες καμία οργάνωση δεν έχει αναλάωει την ευθύνη με τις  αρχές να θεωρούν ότι πιθανότατα ήταν έργο των Μαχητών Ισλαμικής Ελευθερίας Μπανγκσαμόρο (Biff) που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος. "Ευθύνεται η Biff. Η οργάνωση αυτή δρα εδώ για να σπείρει το χάος" είπε χαρακτηριστικά στο Γαλλικό Πρακτορείο ο στρατηγός Σιριλίτο Σομπετζάνα.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο σημείο όπου είχε γίνει και η προηγούμενη βομβιστική επίθεση, στις 28 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 30 κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 61 χρόνια από την ίδρυση της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass