Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτέθηκαν με τοξική ουσία

ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 18:32

ΛΟΝΔΙΝΟ
Συναγερμός σήμανε χθες σε όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας στο Λονδίνο για τον εντοπισμό του ή των δραστών που φέρονται να επιτέθηκαν με τοξική ουσία σε πολίτες στο Νότινγκ Χιλ, στο δυτικό Λονδίνο.


Συγκεκριμένα τρεις άνδρες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο από την επίθεση που δέχθηκαν από «τοξική ουσία» στο Δυτικό Λονδίνο χθες , ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
Σύμφωνα με τις αρχές, η επίθεση συνέβη στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ περίπου στις 17:00 ώρα Ελλάδας.
«Η αστυνομία εκλήθη περίπου στις 14:09 (τοπική ώρα) χθες έπειτα από αναφορές για μια επίθεση με τοξικές ουσίες στην οδό Γουέστμπουρν Γκρόουβ», τόνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Getwestlondon.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η επίθεση έγινε με σπρέι προς τα πρόσωπα των ανδρών, ενώ δημοσιεύματα νωρίτερα έκαναν λόγο για επίθεση με οξύ. «Ήταν μια ερεθιστική ουσία, τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο», τόνισε ο εκπρόσωπος.
Η περιοχή ελέχθηκε για χημικές ουσίες και βρέθηκε εντός φυσιολογικών ορίων, τόνισε η Getwestlondon. Δεν υπάρχουν συλλήψεις μέχρι στιγμής που να σχετίζονται με την επίθεση και δεν υπάρχουν αναφορές ότι οι τραυματισμοί των θυμάτων είναι σοβαροί.