ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ «ΝΑΙ»

Λάβρος για τον Αλέξη Τσίπρα ο Σούλτς

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2015 8:15

 

 

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς φέρεται να δήλωσε ότι η Ελλάδα «θα έχει ξανά μία πιθανότητα» εάν μετά από ένα «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής δρομολογηθούν εκλογές και στο μεσοδιάστημα αναλάβει κυβέρνηση τεχνοκρατών, η οποία θα καταλήξει σε μία λογική συμφωνία με τους δανειστές, γεγονός που θα σημάνει και το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ίδιος πάντως με μήνυμά του στο Twitter κάνει λόγο για παρερμηνεία από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι εύχεται για κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Ελλάδα.
Το AFP μετέδωσε σε τηλεγράφημά του ότι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς εξέφρασε την ελπίδα να αναλάβει μια «κυβέρνηση τεχνοκρατών» στην Ελλάδα και να δοθεί τέλος στην «εποχή ΣΥΡΙΖΑ» σε περίπτωση νίκης του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, σε δηλώσεις του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατηγόρησε για ανευθυνότητα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποστήριξε ο Σουλτς, είναι «απρόβλεπτος και χειραγωγεί τον κόσμο στην Ελλάδα», δείχνει έναν «σχεδόν δημαγωγικό χαρακτήρα». «Η εμπιστοσύνη μου σε ό,τι αφορά τη βούληση της ελληνικής κυβέρνησης να διαπραγματευθεί έχει φθάσει πλέον στο απόλυτο μηδέν» συνέχισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass