ΠΟΥΤΙΝ: Στήριξη σε Τσίπρα και ελληνικό λαό

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2015 8:13

 

ΜΟΣΧΑ

Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα και ζητήματα περαιτέρω ανάπτυξης της ελληνορωσικής συνεργασίας συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

"Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε την υποστήριξή του στο λαό της Ελλάδας ενώπιον των δυσκολιών που η χώρα οφείλει να υπερβεί", αναφέρεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Κρεμλίνου που εκδόθηκε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησαν επίσης "πολλά ζητήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη της ρωσο-ελληνικής συνεργασίας", προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος Πούτιν είχε την πρωτοβουλία της επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε άμεσα σε διάρκεια διαλείμματος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρωθυπουργός είχε συνομιλίες και με την καγκελάριο Μέρκελ και τον Μάριο Ντράγκι.

Δηλώσεις Πεσκόφ

Η Ρωσία ελπίζει στην επίτευξη μιας συμφωνίας της Ελλάδας με τους διεθνείς πιστωτές της το ταχύτερο δυνατό, δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι τα ερωτήματα που αφορούν την οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα θα πρέπει να απευθύνονται στην Αθήνα.

"Θέλουμε οι Έλληνες εταίροι να επιτύχουν τους απαραίτητους συμβιβασμούς με τους πιστωτές το ταχύτερο και να πάρουν αποφάσεις που θα επιτρέπουν μια οικονομική και κοινωνική σταθερότητα με τον καλύτερο τρόπο", ανέφερε.

Το Κρεμλίνο σέβεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και παρακολουθεί στενά τα γεγονότα στην Ελλάδα, κατέληξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass