Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εστιατόριο κερνάει κρασί στην Ιταλία

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2024 2:50

ΡΩΜΗ
Μια πρωτότυπη προσφορά υλοποιεί ένα εστιατόριο στην Ιταλία, προκειμένου να «πείσει» τους πελάτες του να εγκαταλείψουν τα κινητά τους τηλέφωνα, κατά τη διάρκεια του γεύματος.


Ειδικότερα, το εστιατόριο Al Condominio στη Βερόνα προσφέρει δωρεάν ένα μπουκάλι κρασί σε όσους πελάτες επιλέξουν να αφήσουν το κινητό τους σε ένα ειδικό κουτί στην είσοδο του καταστήματος, αφού πρώτα το κλειδώσουν και πάρουν το κλειδί. Στη συνέχεια, δείχνοντας το κλειδί στο προσωπικό, λαμβάνουν τη δωρεάν φιάλη που προσφέρεται ως αντάλλαγμα. Οπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Αγκελο Λέλα, «οι πελάτες μπορούν να απαρνηθούν την τεχνολογία, όσο απολαμβάνουν το γεύμα τους. Πρόσθεσε πως ο στόχος είναι να τους ενθαρρύνει να συζητούν μεταξύ τους, αντί να κοιτάζουν συνεχώς τα τηλέφωνά τους.
Σημειώνεται πως οι πελάτες του Al Condominio, το οποίο κάνει θραύση λόγω της πρωτότυπης προσφοράς του, μπορούν να γράψουν επίσης μια κριτική για το γεύμα τους, με την πιο ενθουσιώδη από αυτές να κερδίζει ως έπαθλο ένα δωρεάν γεύμα σε επόμενη επίσκεψη.