Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

"Πισώπλατη μαχαιριά από συνεργούς τρομοκρατών…"

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 1:43

 

ΜΟΣΧΑ

«Πισώπλατη μαχαιριά» χαρακτήρισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικό F-16, λέγοντας ότι πραγματοποιήθηκε από «συνεργούς τρομοκρατών». Προειδοποίησε, μάλιστα, την Τουρκία ότι θα υπάρξουν «σημαντικές συνέπειες». Μιλώντας από την Ιορδανία, ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι «το γεγονός αυτό κινείται πέρα από το φυσιολογικό πλαίσιο της μάχης κατά της τρομοκρατίας». «Κανείς από τους πιλότους μας, ούτε τα μαχητικά μας δεν απείλησαν το τουρκικό έδαφος. Αυτό είναι φανερό. Πολεμούν τρομοκράτες στις βόρειες περιοχές γύρω από τη Λαττάκεια, όπου υπάρχουν ένοπλοι, κυρίως άνθρωποι που προέρχονται από τη Ρωσία και τελούν το βασικό τους καθήκον, εξασφαλίζοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα επιστρέψουν στη Ρωσία. Είναι άνθρωποι που είναι ξεκάθαρα διεθνείς τρομοκράτες» σημείωσε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν σημείωσε ότι η Ρωσία θα εξετάσει τα πάντα και σημείωσε: «Το σημερινό τραγικό γεγονός θα έχει σημαντικές συνέπειες, ανάμεσά τους και για τις ρωσο-τουρκικές σχέσεις». «Φερόμασταν πάντοτε στην Τουρκία ως φιλικό κράτος. Δεν γνωρίζω προς ποίου το συμφέρον ήταν το σημερινό γεγονός, σίγουρα όχι προς το δικό μας. Και αντί να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας, εξ όσων γνωρίζουμε, η τουρκική πλευρά αμέσως στράφηκε στους εταίρους της στο ΝΑΤΟ για να συζητήσει το γεγονός, σαν να είχαμε εμείς καταρρίψει το δικό τους αεροσκάφος και όχι εκείνοι το δικό μας» είπε.Και προχώρησε σε ακόμα μία αιχμή: «Θέλουν να κάνουν το ΝΑΤΟ να υπηρετεί την ISIS;»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass