ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΓΙΑΣ

Γιόρτασαν τον Άγιο Συμεών

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 10:56

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Συμεών του Μονοχίτωνος και Ανυπόδητου του εκ Βαθυρέματος που βρίσκεται λίγο έξω από το Γερακάρι Αγιάς, όπου ετέθη σε προσκύνημα από τους πιστούς και η Τιμία Κάρα του Αγίου, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Φλαμουρίου.

Στον μέγα αρχιερατικό πανηγυρικό εσπερινό, παρουσία πλήθους κόσμου, χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος συνεπικουρούμενος από τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Φλαμουρίου αρχιμανδρίτη π. Συμεών Αναστασίου, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Αιμιλιανό Καζαντζίδη, τον ταγματάρχη αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Σαμαρά, τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Πρασσά, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ευάγγελο Σκαφίδα, τους ιερείς π. Δημήτριο Σοφολόγη και π. Ιωάννη Ολαέρου και πολλών ιεροψαλτών.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειακός σύμβουλος Μπέμπης Απόστολος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Γιάννης Αργυρούλης, η αντιδήμαρχος Αγιάς Χριστίνα Γιαννουλέα, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» Σκαρκάλης Χρήστος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αναστασίου και ο πρόεδρος του Γερακαρίου Μπαράκος Γιώργος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass