ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΑ… ΓΑΜΠΡΟ

Της «έκλεψε» την κόρη, του έκαψε τη μηχανή!

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 12:02

ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

Τη μοτοσικλέτα του γαμπρού της έκαψε… πεθερά για λόγους εκδίκησης.

Η πεθερά μάλλον έχει κάθε λόγο να είναι έξαλλη με τη συμπεριφορά του «μέλλοντα» γαμπρού της, επειδή, όχι μόνο δεν κράτησε τον λόγο του να παντρευτεί την προοριζόμενη για νύφη, αλλά προχώρησε κιόλας σε εκούσια απαγωγή έτερης, 13χρονης κόρης.

Με πεθερά και γαμπρό, όλοι τους κάτοικοι του ίδιου συνοικισμού των Ρομά, μετά την πυρπόληση της μοτοσικλέτας, να… εναλλάσσονται στους ρόλους του δράστη και του θύματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές βράδυ στον συνοικισμό των Ρομά στον Τύρναβο, έξω από τον οποίο βρέθηκε ολοσχερώς καμένο το δίκυκλο μοτοποδήλατο του γαμπρού, ενός 26χρονου πλανόδιου μικροπωλητή.

Με αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου να συλλαμβάνουν την 38χρονη πεθερά παραπέμπτοντάς την ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, με την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Ο 26χρονος Ρομά λοιπόν, κάτοικος επίσης του ίδιου συνοικισμού, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ήταν ήδη (προφορικά) … γαμπρός της 38χρονης, μόνο που προοριζόταν για άλλη κόρη και όχι για την 13χρονη, με την οποία «κλέφτηκε» τελικά.

Η οικογένεια της 38χρονης πεθεράς την περασμένη Πέμπτη 18 Αυγούστου, κατέφυγε στο Α.Τ. Τυρνάβου καταγγέλλοντας ότι ο 26χρονος μικροπωλητής, στις 16 Αυγούστου και «με σκοπό τον γάμο» αφαίρεσε από την επιμέλεια των γονέων της, την 13χρονη και άγαμη κόρη τους, με τη θέλησή της, χωρίς φυσικά να έχει τη συγκατάθεση των γονέων.

Η 38χρονη, μετά τις άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό του «ζευγαριού», δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό της. Έτσι το βράδυ της περασμένης Κυριακής πήρε τη μοτοσικλέτα του γαμπρού της και την πυρπόλησε έξω από τον οικισμό, με αποτέλεσμα η δίκυκλη μοτοσικλέτα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 38χρονη πεθερά ήταν αυτή που πυρπόλησε, για λόγους αντεκδίκησης, τη μοτοσικλέτα του 26χρονου γαμπρού. Έτσι, η 38χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών με την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Χωρίς να είναι βέβαιο ωστόσο ότι η δικαστική παραπομπή της θυμωμένης πεθεράς, θα… «μετριάσει» κιόλας την οργή της αφού η υπόθεση έχει προσλάβει και διαστάσεις ηθικής τάξης.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass