ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Πρεμιέρα στο παλιό αντλιοστάσιο Μακρυχωρίου

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2016 11:00

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Η προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών πραγματοποιήθηκε στον νέο πολυχώρο που παραδόθηκε πρόσφατα σε χρήση. Πρόκειται για το παλιό αντλιοστάσιο Μακρυχωρίου που

μετατράπηκε σε κτίριο κόσμημα. Θα φιλοξενεί περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις ενώ ταυτόχρονα θα είναι και η έδρα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του σώματος πριν την ενημέρωση του δημάρχου κ. Κώστα Κολλάτου και τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών και μέλος της διοίκησης της ΑΕΝΟΛ κ. Δημήτρης Τσέτσιλας αναφέρθηκε στο έργο.

Μίλησε για την ιστορική αύρα του κτιρίου λέγοντας ότι η αύρα αυτή να επηρεάσει το σώμα ώστε να παίρνονται σωστές αποφάσεις για το καλό του Δήμου.

Ο κ. Τσέτσιλας στάθηκε στο γεγονός πολλών αντικειμένων που υπήρχαν παλιά στο αντλιοστάσιο τα οποία σώθηκαν ώστε να διατηρηθεί στην παραδοσιακή του μορφή. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΝΟΛ εξήρε τη συμβολή σε ό,τι αφορά στο έργο τον πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ και δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου καθώς και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, που χρηματοδότησαν τη συγκεκριμένη μελέτη με 199.000 ευρώ αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ενός τέτοιου χώρου για την έδρα του Δήμου Τεμπών, τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γιώργο Σακκά και πρόεδρο της επιτροπής διαχείρισης προγραμμάτων LEANER για τη συνεργασία που είχαν με την ΑΕΝΟΛ για την ολοκλήρωση του έργου, τη διευθύντρια κ. Σεβαστή Μπασδέκη, την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τεμπών τόσο την προϊσταμένη κ. Γιούλη Τσιτσιβά όσο και τη μηχανικό κ. Βάσω Μπαρμπούτη που είχαν την επίβλεψη του έργου.

Τέλος αναφέρθηκε στη συμβολή και προσωπική παρέμβαση του δημάρχου κ. Κώστα Κολλάτου, να σωθεί το έργο που κινδύνευψε να χαθεί, λόγω εκλογών, capital controls και λήξη προθεσμιών χρονικών ορίων.

Στο ίδιο πνεύμα και η παρέμβαση του δημάρχου κ. Κώστα Κολλάτου.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι στο κτίριο ανακατασκευάστηκε ολοκληρωτικά η σκεπή, αντικαταστάθηκαν όλα τα κουφώματα διατηρώντας τις υπάρχουσες διαστάσεις τους, ανακατασκευάστηκε πλήρως η κουζίνα και τα δύο αποχωρητήρια, δημιουργήθηκε γραφείο δημάρχου, έγινε πλήρης αλλαγή των δαπέδων , έγιναν οι απαραίτητοι χρωματισμοί, πλήρης εγκατάσταση κλιματισμού – αερισμού, ηλεκτρική εγκατάσταση, μεγαφωνική εγκατάσταση, εγκατάσταση ασφάλειας συναγερμού και εγκατάσταση πυρόσβεσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass