ΝΕΟ TOYOTA HILUX. ΣΤΗΝ ΑΔΑΜΟΥ ΑΕΒΕ

Ασταμάτητο από το 1968...

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2016 8:52

Το θρυλικό Toyota Hilux που πρώτη φορά κυκλοφόρησε το 1968, και ένα χρόνο αργότερα σε όλη την Ευρώπη κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά pick-up επί μία 50ετία χρόνια σχεδόν.

Η 8η γενιά Hilux, που διατίθεται σε εκδόσεις Single Cab, 4θέσια Extra Cab και 5θέσια Double Cab βασίζεται στη θρυλική φήμη της προκατόχου της.

Κινητήρες- Δυνατότερο από ποτέ το HILUX εφοδιάζεται με νέους κινητήρες 2,4lt diesel EURO 6 με μέγιστη ροπή 400Nm/1600-2000rpm, κατανάλωση 6,8lt/100km & 150DIN/hp ιπποδύναμη.

Σχεδίαση – Απεριόριστη στιβαρότητα και αντοχή σε κακοτράχαλες συνθήκες σε συνδυασμό με πιο πολιτισμένη λειτουργία και εμφάνιση που κάνει περήφανους ακόμα και τους επαγγελματίες χρήστες.

Άνεση – Πιο ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό που συνδυάζει την πρακτικότητα και λειτουργικότητα ενός SUV με χαρακτηριστικά NVH (θορύβων, κραδασμών & τριγμών) επιπέδου επιβατικού αυτοκινήτου.

Ασφάλεια – Πολύ ανθεκτική δομή αμαξώματος που απορροφά τα φορτία πρόσκρουσης, Toyota Safety Sense περιλαμβάνει PCS με λειτουργία Ανίχνευσης Πεζού (Pedestrian Detection), LDA και RSA, και ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου πέδησης με ABS, EBD, VSC και Trailer Sway Control (TSC).

QDR – Νέο, ανθεκτικότερο πλαίσιο τύπου σκάλας, ενισχυμένη δομή καρότσας και συστήματα Active Traction Control (A-TRC), Downhill Assist Control (DAC) και Hill-start Assist Control (HAC) αναβαθμίζουν τις δυνατότητες 4x4 σε επίπεδα Land Cruiser.

Ανθεκτικότερο, ισχυρότερο και ικανότερο από ποτέ σε συνθήκες εκτός δρόμου, το νέο Toyota παραμένει 100% Hilux. Ήρθε και σας περιμένει για νέες εξορμήσεις στις εκθέσεις TOYOTA Αδάμου αεβε σε Λάρισα και Βόλο. Για τη Λάρισα στο 7ο χλμ. Λάρισας – Θεσ/νίκης 2410 661561-3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass