ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΙΣΚΙΩΝ

Ελεύθεροι με όρους οι δυο Λαρισαίοι ιατροί

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2016 11:58

Κατηγορούμενοι για παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών δισκίων, συνελήφθησαν τελικά προχθές το μεσημέρι, δυο Λαρισαίοι ιατροί ενώ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε «έρευνες που διενεργήθηκαν στα ιατρεία τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, μεγάλος αριθμός ναρκωτικών δισκίων και φαρμακευτικών σκευασμάτων».


Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., «από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 60 και 74 ετών, ιατροί στο επάγγελμα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, προχθές το πρωί, μετέβησαν στα ιατρεία των συλληφθέντων, όπου οι ιατροί τους συνταγογράφησαν ναρκωτικά δισκία εν γνώσει τους ότι δεν είναι ασθενείς, παραλαμβάνοντας απ’ αυτούς χρηματικά ποσά σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σε νομότυπες έρευνες στο ιατρείο του 60χρονου, στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, το οποίο κατασχέθηκε, αλλά και από την κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 150 υπογλώσσια δισκία ναρκωτικών φαρμάκων, 15 δισκία ναρκωτικού φαρμάκου, 11 διαδερμικά ναρκωτικά έμπλαστρα, 6 αμπούλες ναρκωτικού φαρμάκου, 343 δισκία διαφόρων φαρμάκων, 2 πόσιμα σκευάσματα, 31 αριθμημένα συνταγολόγια, 27 αποδείξεις για παροχή υπηρεσιών, το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Επιπλέον, από την κατοχή του 74χρονου, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο ιατρείο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 407,5 ναρκωτικά δισκία, 5 αμπούλες ναρκωτικού φαρμάκου, 5 αμπούλες φαρμάκου, 429 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, 28 αριθμημένα συνταγολόγια, το χρηματικό ποσό των 435 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..
Οι δυο γιατροί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και, μετά την απολογία τους, χθες βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους καταβάλλοντας παράλληλα, χρηματική εγγύηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass