Η ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ 49ΧΡΟΝΗΣ

Πήγε για τον καβγά, βρήκε ...ναρκωτικά!

Συνελήφθη 55χρονη για κατοχή ναρκωτικών

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2016 12:58

Σε απονενοημένο διάβημα αποδίδει τελικά η ΕΛ.ΑΣ., την απόφαση της 49χρονης Λαρισαίας να πέσει στο κενό από τον 7ο όροφο και να τραυματισθεί θανάσιμα, προκαλώντας συγκίνηση αλλά και προβληματισμό για τους λόγους που την οδήγησαν στη μοιραία απόφαση.


Η 49χρονη, που διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα με 55χρονη Λαρισαία στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου, «βούτηξε στο κενό» προχθές νωρίς το απόγευμα ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας ερευνούσαν το διαμέρισμα μετά από καταγγελία για ναρκωτικές ουσίες.
Νωρίτερα, όπως σημειώνεται και από την ΕΛ.ΑΣ., η 49χρονη ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία για «μεταξύ τους επεισόδιο» με την 55χρονη. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, φθάνοντας προχθές το μεσημέρι στην πολυκατοικία ενημέρωσαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.
Ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», προκειμένου να παραστεί σε άλλη έρευνα είχε αποχωρήσει από το διαμέρισμα των δυο γυναικών, λίγη ώρα νωρίτερα, προτού η 49χρονη πάρει την απόφαση να πέσει από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου.
Με την υπόθεση να προσλαμβάνει τραγική διάσταση ενώ για την εξέλιξή της ενημερώθηκαν και οι Δικαστικές Αρχές. Μετά τον εντοπισμό τελικά ναρκωτικών στο διαμέρισμα, η 55χρονη συνελήφθη και, σε βάρος της, σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «συνελήφθη, προχθές (19-10-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, 55χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας μετέβησαν σε οικία, όπου διέμενε η 55χρονη μαζί με 49χρονη ημεδαπή, μετά από τηλεφωνική κλήση της 49χρονης για μεταξύ τους επεισόδιο.
Κατά την παραμονή των αστυνομικών στην οικία, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δενδρυλλίων κάνναβης σε γλάστρες καθώς και ποσοτήτων κάνναβης.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, με την παρουσία των δύο γυναικών, η 49χρονη, χωρίς προφανή αιτία, κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, παρά την προσπάθεια αστυνομικού να τη συγκρατήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Από την παραπάνω έρευνα καθώς και σε άλλες δύο οικίες και σε αυτοκίνητο της 55χρονης, κατασχέθηκαν: 5 καλλιεργούμενα δενδρύλλια σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και τρεις κλώνοι κάνναβης, από τα οποία περισυλλέγησαν συνολικά 2.553 γραμμάρια κάνναβης, 894,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 204 γραμμάρια νωπών φύλλων κάνναβης, 145,5 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα σπόρων κάνναβης» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..
Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass