Συνάντηση τριτέκνων με δήμαρχο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2016 13:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Οκτ 2016 13:54
Αντιπροσωπεία του συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ Δημήτρη Γκόβαρη πραγματοποίησε συνάντηση με το δήμαρχο Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ. Χατζούλη την ππερασμένη Παρασκευή.
Αφού έγινε η πρώτη γνωριμία του ΔΣ με τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες και τη λειτουργία του συλλόγου.
 
Σκοπός της συναντήσεως ήταν η αναλυτική ενημέρωση για τις θέσεις και επιδιώξεις μας ώστε να περιληφθούν στα προγράμματα του Δήμου με την μορφή μέτρων-προτάσεων υλοποιήσιμων που θα στηρίξουν, σε τοπικό επίπεδο, τις οικογένειες προς την κατεύθυνση αντιμετωπίσεως του δημογραφικού προβλήματος. Συνοπτικά οι προτάσεις μας ήταν:
-Να εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη αποφάσεως για απαλλαγή η Μείωσης των Δημοτικών τελών και φωτισμού στις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου, σε ποσοστό 50%
 Εγγραφή  στους παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς  των τέκνων  γονέων με  τρία παιδιά με τις  ίδιες προϋποθέσεις  ( προτεραιότητα  και δίδακτρα)    που  ισχύουν και για τους πολύτεκνους)
Μείωση ή απαλλαγή για τη συμμετοχή στα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα και προγράμματα των νομικών προσώπων του Δήμου ( ακαδημίες ποδοσφαίρου - τένις - μπάσκετ, κολυμβητήριο, σχολή χορού, θεατρικές παραστάσεις, κινηματόγραφο κ.λπ.).
-Συμβολή του Δήμου στις βραβεύσεις μαθητών/φοιτητών τρίτεκνων οικογενειών του Δήμου σας καθώς και νέων τρίτεκνων μητέρων.
Επί των ανωτέρω οι θέσεις του δημάρχου ήταν όσον αφορά για τα δημοτικά τέλη ότι θα επιδιωχθεί εντός του 2017-2018 να ισχύσει κοινωνικό τιμολόγιο το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις τρίτεκνες οικογένειες
 Για τις υπόλοιπες προτάσεις "θα εξετάζονται κάθε φορά με θετικό πνεύμα και σε συνάρτηση των δυνατοτήτων του Δήμου αλλά και της ανάγκης να υποστηρίζονται όμοιες δράσεις που στοχεύουν στην αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος, και θα είναι αρωγός ο Δήμος στον σύλλογο".
 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass