Στόχος η αναβάθμιση των παιδικών σταθμών

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 13:17

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και στα πλαίσια επιμόρφωσης του παιδαγωγικού προσωπικού των Παιδικών Σταθμών, κλιμάκιο των παιδικών σταθμών με τη Δ/ντρια της Δ/νσης Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Σταυρούλα Μπαξεβάνου επισκέφτηκαν παιδικό σταθμό στην πόλη της Χαλκίδας, για παρακολούθηση του προγράμματος «Open System» το οποίο εφαρμόζεται με ημερήσιο πρόγραμμα και βιωματικά εργαστήρια.

Στόχος της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής είναι η συνολικότερη αναβάθμιση του χώρου των παιδικών σταθμών, σε τομείς όπως η σίτιση με το ενιαίο μαγειρείο, ως προς τα προγράμματα υγείας, τον πολιτισμό με τη συμμετοχή σε διάφορα εργαστήρια, την επιμόρφωση του προσωπικού με τη διοργάνωση και την παρακολούθηση σεμιναρίων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο με την επίσκεψή τους σε παιδικό σταθμό της πόλης της Χαλκίδας οι παιδαγωγοί Αργυρακούλη Κων/να, Κεσκίνη Χαρίκλεια, Διβανίδου Σέβη, Εξάρχου Μαρία, Νταναβάρα Στυλιανή, Μιχαλούδη Ευαγγελία, Κίτσου Αναστασία, Ιγνατίδου Δέσποινα και Αλεξανδρίδου Βασιλική έλαβαν μέρος σε εργαστήρια αισθητικής αγωγής-δημιουργικής απασχόλησης και έκφρασης με στόχο την εφαρμογή του προγράμματος στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Λαρισαίων, ώστε να ενεργοποιηθούν τα παιδιά μέσα από αισθησιοκινητικές χειροτεχνικές απασχολήσεις και κατασκευές, τη σωματική έκφραση, μουσικοηχητικές δραστηριότητες και το θεατρικό παιχνίδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass