Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα "έβαλε" με τη Ν.Δ. ο Λεβέντης από τη Λάρισα (φωτ.)

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2016 14:23 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Δεκ 2016 17:47

Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα έβαλε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης από τη Λάρισα όπου βρέθηκε για να παραστεί σε εκδήλωση -ημερίδα που διοργάνωσε ο Φορέας Ερευνας και Επιμόρφωσης «Ηγέτες του Κέντρου».

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας πως «τον ενδιαφέρει μόνο να πάρει τη θέση του Τσίπρα και δεν νοιάζεται για το καλό της χώρας που είναι η οικουμενική κυβέρνηση» προσθέτοντας ότι «οι μέθοδοι των αποστασιών του κ. Μητσοτάκη και φέρνουνε στις μέρες μας μνήμες ‘65» και «ενώ νομίζει πως θα τον ωφελήσουν στο τέλος θατον βλάψουν». Για το θέμα του κ. Καρά είπε πως «εμείς έναν θα χάνουμε βουλευτή, πέντε θα μας δίνει ο λαός» σημειώνοντας πως «το κόμμα θα δυναμώσει μέσα από τέτοιες ενέργειες». Εν τέλει αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Κούβα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κυριακάτικη έκδοση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύεται η ομάδα του Γ.Λ. Πυργετού η οποία απέσπασε τη 2η θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό " Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2016". 

Οι εισηγήσεις ήταν οι εξής:

-“Η ελληνική κρίση ως ευκαιρία για ανάπτυξη στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά" από τον Παναγιώτη Σφαέλο, Καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου, Νομικό και Δημοσιογράφο, Διδάκτορα Πανεπιστημίου Kent

-“Η οικονομική ύφεση: Επιπτώσεις και Προτάσεις”, από τον Βελισσαρίου Ευστάθιο, Οικονομολόγο-Αναπληρωτή Πρόεδρο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

-“Οικονομική και κοινωνική κρίση: Ρεαλιστικές προτάσεις εξόδου”, από τον Πάνο Ν. Αβραμόπουλο Msc Δ/χο Μηχανικό Ε.Μ.Π. - Συγγραφέα.

 

Gallery άρθρου