ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΑΓΙΑ

Ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 10:36

Με το μήνυμα της ειρήνης για όλους τους ανθρώπους και ειδικά για τα παιδιά όλου του κόσμου, ο Δήμος Αγιάς, μαζί με τους συνεργαζόμενους φορείς, θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Αγιάς, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα.

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ένα μπαλόνι με το μήνυμα της ειρήνης θα δοθεί ως συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στην πλατεία προκειμένου όλοι μαζί να στείλουμε ψηλά το μήνυμα της ειρήνης για τα παιδιά όλου του κόσμου. Από νωρίς θα ψήνονται κάστανα και ο Σύλλογος Γυναικών θα μοιράζει ζεστή χορτόσουπα, τσάι και άλλα τοπικά εδέσματα.

Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άι Βασίλη στο έλκηθρό του και τους βοηθούς του, τις νεράιδες και τα ξωτικά που θα συνθέτουν μια παραμυθένια εικόνα, τους καλικάντζαρους και το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη που θα συμπληρώνουν το ψηφιδωτό του μόνιμου γιορτινού διάκοσμου στην κεντρική πλατεία της Αγιάς.

Το δέντρο θα ανάψει στις 6:30μμ υπό τους ήχους της χορωδίας του Γυμνασίου. Στα παιδιά θα μοιραστούν καραμέλες και γλειφιτζούρια από τον Εμπορικό Σύλλογο, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικη γιορτής.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης για ακόμη μια φορά είναι ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων με τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Αγιάς, ο Επαγγελματικός Σύλλογος Αγιάς, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Μιλτιάδης Δάλλας” με το εργαστήρι ζωγραφικής της κ. Ευαγγελίας Χατζούλη και εθελοντές πολίτες που βοηθάνε στην οργάνωση της εκδήλωσης».

Παράλληλες εκδηλώσεις τις ημέρες των εορτών:

Κυριακή 18/12, 12:00 π.μ.: χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά από τον Εμπορικό Σύλλογο στην πλατεία της Αγιάς.

Πέμπτη 22/12, 6 μ.μ.: χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τη Σχολή Χορού «Έκφραση» στη «Χρυσαλλίδα».

6 μ.μ., τα παιδιά δημιουργούν χριστουγεννιάτικα στολίδια με τη Σοφία Τερζίδου από την Κοιν.Σ.Επ. «Όσσα».

7 μ.μ., «Η δική μας γιορτή». Μια παράσταση με μουσική, χορό και θέατρο από τα παιδιά της σχολής (τραγουδάει η Σταυρούλα Αστερινού).

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») / Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass