ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Άσκηση και υγεία σε ηλικιωμένα άτομα

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 10:50

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Άσκηση και υγεία σε ηλικιωμένα άτομα», στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 6μ.μ..

Στη διάρκεια της ημερίδας θα αναπτυχθούν, από ειδικούς επιστήμονες, θέματα σχετικά με την άσκηση, την υγεία και την ποιότητα ζωής σε μεσήλικα και ηλικιωμένα άτομα. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα προγράμματα άσκησης που πραγματοποιούνται στον Δήμο και απευθύνονται στις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, σε συνδυασμό με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο μας για τις επιπτώσεις στη λειτουργικότητα και στην ποιότητα ζωής.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι: Δρ. Γεροδήμος Βασίλειος, αναπληρωτής καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Άσκηση, υγεία και ποιότητα ζωής σε μεσήλικα και ηλικιωμένα άτομα», Δρ. Καρατράντου Κωνσταντίνα, διδάσκουσα στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Σχεδιασμός προγραμμάτων άσκησης για μεσήλικα και ηλικιωμένα άτομα» Φελέκη Αλεξάνδρα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, ΚΑΠΗ Δήμου Λαρισαίων «Προγράμματα άσκησης του Δήμου Λαρισαίων σε μεσήλικα και ηλικιωμένα άτομα» Κακαρδάκη Καλλιόπη, MSc, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής «Η σημασία της δύναμης χειρολαβής στη λειτουργικότητα και στην ποιότητα ζωής μεσήλικων και ηλικιωμένων ατόμων». Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Δέσποινα Θεοδώρου-δημοσιογράφος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass