Γράφουν ιστορία στον χώρο της ομορφιάς

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 13:33 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Ιαν 2017 15:29

Από το 1975, όταν το ζεύγος Γιάννη και Σούλας Γκισάκη άνοιξαν, ένα μικρό κατάστημα καλλυντικών 30τμ. στη Λάρισα με το όνομα "SOULA’’ έχουν αλλάξει πολλά. Ίσως όμως κανείς δε θα περίμενε ότι το όνομα ‘’SOULA’’ θα γινόταν «θρύλος» στο χώρο των καλλυντικών.

Το πάθος της κυρίας Σούλας για την ομορφιά και η εμπειρία του κυρίου Γιάννη στο εμπόριο κληροδοτείται στο γιο τους Δημήτρη Γκισάκη, το 2010 ο οποίος καινοτομεί με τη σειρά του με την παρουσίαση του BEAUTY FREE: ενός πρωτότυπου και νεανικού concept που διαθέτει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ειδών κομμωτηρίου. Το BEAUTY FREE πρεσβεύει αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή και η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς: «Επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές».
Εκείνο όμως που κάνει ξεχωριστή την κ. Σούλα Γκισάκη, είναι η προσωπική σχέση που διατηρεί με τους πελάτες της τόσα χρόνια – φροντίζει και συμβουλεύει μαμάδες, κόρες και εγγονές – και η εμπιστοσύνη που της δείχνουν επιβεβαιώθηκε και φέτος ανήμερα της ονομαστικής εορτήςστις 18 Ιανουαρίου.
Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν το κατάστημα SOULA επί της οδού Ερμού και χάρισαν τις ευχές τους στην κ. Σούλα. Εκείνη τους το ανταπέδωσε προσφέροντας όλα τα προϊόντα - αρώματα, μακιγιάζ, καλλυντικά, είδη κομμωτηρίου - με έκπτωση 50%. Πλήθος κόσμου απ όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας αξιοποίησαν την ευκαιρία και απέκτησαν τα αγαπημένα τους προϊόντα ομορφιάς με έκπτωση 50%, κάτι που γίνεται μόνο μια φορά το χρόνο. 

O όμιλος Gkisakis Beauty Group (GBG), είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που πραγματοποιεί τόσο μεγάλο ποσοστό έκπτωσης σε όλα του τα προϊόντα. Στόχος του ομίλου GBG είναι η δυναμική παρουσία του σε όλους τους νομούς και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μέσω του δικτύου franchise.
Οι εκπλήξεις τόσο στα καλλυντικά SOULA όσο και στο BEAUTY FREE θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass