Γαλάζιοι …«απόστρατοι» έκοψαν την πίτα

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2017 20:16

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κοσμικό κέντρο «Βερσαλίες» η κοπή της βασιλόπιτας πρώην στελεχών της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, αλλά και των τοπικών οργανώσεων, δηλώνοντας ταυτόχρονα –την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- τον …έρωτα τους για το κόμμα.

Η μάζωξη έγινε με πρωτοβουλία του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Βασίλη Μπατζηλιώτη και στο κάλεσμα του ανταποκρίθηκαν κυρίως συνοδοιπόροι της κομματικής οργάνωσης τα προηγούμενα έτη, αλλά και εν ενεργεία στελέχη και δημοτικοί σύμβουλοι. Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Μπατζηλιώτης επέκρινε έντονα την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκτίμησε ότι «είναι θέμα χρόνου η επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία», διευκρίνισε ότι «η συγκέντρωση δεν έχει διασπαστικό χαρακτήρα για την γαλάζια παράταξη, αλλά οι παλιές παρέες πρέπει να σμίγουν, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία», ενώ δια βοής το ακροατήριο συμφώνησε στην πρόταση του να καθιερωθούν τέτοιες συναντήσεις 1-2 φορές τον χρόνο. Το φλουρί έπεσε στον Τάσο Δαλακούρα (σύζυγο Αναστ. Ψύρρα), ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δημ. Παπαποστόλου, ο πρώην πρόεδρος  της ΔΑΚΕ Δημ. Χασιώτης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας Φώτης Καραγκόγκος, η πρώην αντιδήμαρχος Λάρισας Τάσος Πρασάς, το μέλος της ΤΟ Αγιάς Β. Μπακούλα, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Σίσκος, κ.α.       

                                                                                                                        Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass