ΕΝΩ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Χόρεψαν οι Γριζανίτες

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 10:20

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Λάρισας, στο κέντρο «Ανεμόμυλος», σε μια εξαιρετική βραδιά, η οποία κύλησε με κέφι και χορό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Αντωνίου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου για το 2016 και στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του 2017. Ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους επίσημους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και συνεχάρη τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ και τις οικογένειές τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Αναγνώστου Ιωάννης, ο πρόεδρος του Γριζάνου κ. Αχιλλέας Κακκαδιάρης, ο πρώην διευθυντής του Λυκείου Φαρκαδόνας, κ. Βάιος Μαλέκας, ο δασάρχης Λάρισας, κ. Αθανάσιος Μιχαήλ, ο διευθυντής των ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Βασίλειος Νεχαλιώτης, ο ιατρός κ. Ηλίας Αλεξανδρής, ενώ ο δημοσιογράφος της «Ελευθερίας» κ. Γιώργος Ρούστας συντόνιζε την τελετή της βράβευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες Γριζανίτες μαθητές στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας του έτους 2016: 1) Αλεξανδρής Αθανάσιος του Στεργίου, (Τμήμα Φυσιοθεραπευτών ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ) 2) Βασιλειάδου Φωτεινή του Γεωργίου (Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων ΑΤΕΙ Λάρισας) 3) Γκέφος Στέργιος του Ευθυμίου (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΑΤΕΙ Κοζάνης) 4) Γκοντούλας Νικόλαος του Δημητρίου (ΑΤΕΙ Λάρισα) 5) Κούτσικος Γρηγόριος του Δημητρίου (Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνίων Πολυτεχνική Σχολή Κοζάνης Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) 6) Νεχαλιώτου Μαρία του Βασιλείου (Τμήμα Βιοχημείας- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), 7) Πέτρου Ειρήνη-Ηλέκτρα του Γεωργίου (Τμήμα Κοινωνιολογίας Πανεπιστήμιο Κρήτης) 8) Στεργιούλας Αθανάσιος του Αλέξιου (Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 9) Τσιάμης Αρτέμιος του Γεωργίου (Τμήμα Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass