ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡ. ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΕΣ ΑΝΤ. ΑΥΓΕΡΙΝΟ

Πολύτιμη η προσφορά του Ερυθρού Σταυρού

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 11:15

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιο Αυγερινός είχε ο αντιπεριφερειάρχης Προσφυγικού-Μεταναστευτικού, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, στην Αθήνα.

Στην ιδιαίτερα θερμή συζήτηση που ακολούθησε οι δύο άνδρες επικεντρώθηκαν στο σημαντικό έργο που έχουν επιτελέσει τα στελέχη και οι εθελοντές των τριών Σωμάτων (Κοινωνικής Πρόνοιας, Νοσηλευτικής, Σαμαρειτών Διασωστών) του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας στον τομέα της διαχείρισης της τρέχουσας μεταναστευτικής κρίσης.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, διαμέσου του Περιφερειακού Τμήματός του στη Λάρισα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και παρείχε τη συνδρομή του τόσο στην υποδοχή όσο και τη φιλοξενία των προσφύγων, συμμετέχοντας στην οργάνωση και ομαλή λειτουργία των κέντρων φιλοξενίας, στήνοντας σκηνές, διανέμοντας επισιτιστική βοήθεια και προσφέροντας υπηρεσίες σχετικές με την προαγωγή της υγιεινής. Ο κ. Αυγερινός, αναφερόμενος στην ήδη στενή συνεργασία των δύο πλευρών, επανέλαβε την πρόθεση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και μελλοντικά, αλλά και να συμβάλει στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θα τονώσουν το ανθρωπιστικό και εθελοντικό αίσθημα των κατοίκων της περιοχής.

Από την πλευρά του ο κ. Καλομπάτσιος ευχαρίστησε τον κ. Αυγερινό και στο πρόσωπό του τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Υπογράμμισε δε την άριστη σχέση και τη συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όλο αυτό το διάστημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass