Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ

Βραβεύει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Επαρχίας Ελασσόνας

* Θα τιμηθούν οι διατελέσαντες πρόεδροι της Τοπικής Οργάνωσης

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 14:00

«Γαλάζια» βραδιά στην Ελασσόνα, αφού αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας επαρχίας Ελασσόνας, στο οικογενειακό κέντρο «Φαντασία», στην Ελασσόνα.

Ήδη, είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως στην εκδήλωση θα παραστεί ο βουλευτής Α΄ Αθηνών και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση όλων όσοι διετέλεσαν πρόεδροι της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. από την ίδρυσή της(1974), και είναι οι:

Μπαξεβανάκης Φώτης, Γεωργιάδης Γιώργος, Ιωαννίδης Ανέστης, Σιδηρόπουλος Θεόδωρος, Βαρνάς Βασίλης, Γκρούμτσιας Γιώργος, Καραγκόγκος Φώτης, Κοφινάς Γεώργιος, Ευαγγέλου Δημήτριος, Αυγουστής Γεώργιος, Μπλάντας Αντώνης.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα χαιρετίσουν οι βουλευτές του Νομού και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Το μουσικό σχήμα του κ. Βαγγέλη Πέγιου θα πλαισιώσει τη χοροεσπερίδα και θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά.

«Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε τον συλλογικό μας αγώνα για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας Επαρχίας Ελασσόνας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του εκπροσώπου Τύπου και βουλευτή Α΄ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Βασίλη Κικίλια για αύριο Σάββατο στον νομό Λάρισας. Αυτό έχει ως εξής: 9:45 Ελασσόνα, επίσκεψη και εκκλησιασμός στην Ιερά Μονή Παναγίας Ολυμπιώτισσας παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα. Στις 11 επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης και συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Νίκο Ευαγγέλου και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στις 12:00 επίσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. και συνάντηση και γνωριμία με τα μέλη της και με εκπροσώπους τοπικών φορέων. Στις 13:30 επίσκεψη στον μητροπολίτη Λάρισας κ. Ιγνάτιο, στις 14:15 συνέντευξη Τύπου στη ΝΟΔΕ Λάρισας και ακολούθως συνάντηση με μέλη της ΟΝΝΕΔ. Στις 18:15 με 19:30 συνάντηση στο ξενοδοχείο της Λάρισας με φορείς και 19:45 επίσκεψη στο ΤΕΕ και συνάντηση με τον πρόεδρο Παπαγεωργίου Νικόλαο. Στις 20:15 θα αναχωρήσει για την πόλη της Ελασσόνας, όπου στις 20:45 σε κέντρο «Φαντασία» θα μιλήσει στην ετήσια χοροεσπερίδα και την κοπή πίτας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Σχετικά Άρθρα