Το ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου έκοψε πίτα

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 10:55

Παρουσία πλήθους φίλων τα μέλη του ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου, ένα από τα πλέον δραστήρια και δυναμικά ΚΑΠΗ του νομού, έκοψαν μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα την πρωτοχρονιάτική πίτα τους, στην έδρα του Δήμου και στο χώρο του ΚΑΠΗ στο Μακρυχώρι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία από τον προϊστάμενο του ενοριακού ναού Αγίου Θωμά π. Ιωάννη.

Ακολούθησε χαιρετισμός και ευχές από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο.

Ο κ. Κολλάτος αναφέρθηκε αρχικά στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν όλοι οι Έλληνες και ειδικά οι συνταξιούχοι. Σημείωσε επίσης ότι παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που ακόμα υπάρχουν και θα υπάρχουν, για τα οποία όμως καθημερινά γίνεται πάλη και αγώνας, πρέπει να βρεθεί το σθένος και η γενναιότητα να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη συγκυρία.

Και ο κ. Κολλάτος κατέληξε: «Εκπέμπει μια νότα αισιοδοξίας για εμάς η τρίτη ηλικία είστε οι στυλοβάτες είστε το φωτεινό παράδειγμα για εμάς τους νέους, συγχαρητήρια σε όλους εσάς γιατί στηρίζετε εμπράκτως τις οικογένειάς σας. Από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα στον θεσμό του ΚΑΠΗ και θα στηρίξουμε αυτήν την κοινωνική δομή».

Μετά την κοπή της πίτας παρατέθηκε γεύμα στους ηλικιωμένους προσφορά χορηγών της περιοχής, της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου και της δημοτικής αρχής. Τυχερός της χρονιάς ήταν ο κ. Μπιτσαράς. Το φλουρί της βασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε μια ηλεκτρική οικιακή συσκευή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαΐτης, Κώστας Τσεργάς, Αχιλλέας Διψάνας, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Μαγαλιού – Καραπάνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης, Γεώργιος Κυρίτσης, Δημήτρης Μαϊμάρης, Αθανάσιος Καραναστάσης και Γιώργος Νικολάου, ο πρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, τα μέλη Τοπικής Κοινότητας κ. Λίνα Σαϊτη και κ. Βασίλης Τσέτσιλας καθώς και ο αστυνομικός και μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τεμπών κ. Μιχάλης Αβέλλας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass