ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Συγκέντρωση συμπαράστασης σε μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 7:52

Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Αστέριο Χάμο και τον αντιπρόεδρο Αδάμο Πλασάτη συμμετείχαν προχθές το μεσημέρι στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, που έγινε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την ποινή των 20 ετών που επέβαλε το μεικτό ορκωτό κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης στον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Γέροντα Μεθόδιο αλλά και σε έναν άλλο μοναχό της Μονής ως ηθικούς αυτουργούς.

Τα μέλη του Συνδέσμου βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο που ναυλώθηκε και ξεκίνησε από τη Λάρισα μαζί με τις Μοναχές και πιστούς των εκκλησιών Αγίων Αποστόλων και Αγίας Παρασκευής Λαρίσης.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν οι Ορθόδοξοι Σύλλογοι Άγιος Ιωάννης Θεολόγος Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Παιανίας Αθηνών και συγκέντρωσε εκατοντάδες πιστούς τόσο του Πατρίου όσο και του νέου Ημερολογίου, ιερέων κυρίως του Πατρίου ημερολογίου αλλά και αρκετούς εθνικιστές και πατριώτες. Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν μέλη του Ιερού Λόχου 2012, του Ορθόδοξου Συλλόγου Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης και μέλη της Στέγης Ελλήνων Αστέγων του Βοτανικού. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες ιερέων και εκπροσώπων των παραπάνω συλλόγων που διοργάνωσαν την εκδήλωση, ενώ ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας κάτω από συνεχή βροχή, η οποία κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου επιδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass