ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διανομή τροφίμων σε Τύρναβο -Αμπελώνα

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2017 11:00
«Στηρίζουμε καθημερινά τους συνδημότες μας που έχουν πραγματική ανάγκη» δηλώνει στην «Ε» η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τυρνάβου κ. Φανή Μπίλιου - Λαγκιόλη «Στηρίζουμε καθημερινά τους συνδημότες μας που έχουν πραγματική ανάγκη» δηλώνει στην «Ε» η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τυρνάβου κ. Φανή Μπίλιου - Λαγκιόλη

Με συνέπεια το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τυρνάβου συνεχίζει το κοινωνικό του έργο προσφέροντας τρόφιμα σε πρόσωπα ή και οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη για το καθημερινό τους τραπέζι. Πρόκειται για δικαιούχους που έχουν επιλεγεί με σχολαστικότητα από τα στελέχη του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Μιλώντας στην «Ε» η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη τόνισε μεταξύ άλλων ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ο Δήμος Τυρνάβου κατάφεραν όλο αυτό το διάστημα συνεχίζοντας μια παράδοση χρόνων να στηρίξουν με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης πολλές οικογένειες ακόμα και σχεδόν κάθε μήνα σε ορισμένες από αυτές.

Και η κ. Μπίλιου συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια όλο και πληθαίνουν τα αιτήματα των συμπολιτών μας για βοήθεια που αφορά στο καθημερινό τραπέζι. Ως δημοτική αρχή και ως Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τυρνάβου βλέπουμε αυτά τα αιτήματα με μεγάλη ευαισθησία και σοβαρότητα και προσπαθούμε να τα ικανοποιήσουμε στο πλαίσιο του δυνατού. Επίσης ως δημοτική αρχή και Οργανισμός, διοίκηση και στελέχη θεωρούμε ότι πρέπει να στηρίζουμε τους συμπολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης όχι μόνο στις γιορτές, αλλά όλο τον χρόνο».

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αναλυτικότερα, η διανομή τροφίμων θα γίνει ως εξής:

Για τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου σήμερα Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τυρνάβου έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου και ώρα από τις 9 έως τις 11 το πρωί.

Για τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα και Βρυότοπου, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου από το ΚΑΠΗ Αμπελώνα. Για τους κατοίκους των υπολοίπων τοπικών κοινοτήτων από τα τοπικά κοινοτικά καταστήματα μέσω των προέδρων αυτών ημέρες και ώρες που θα οριστούν προσεχώς, και θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση των δικαιούχων από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου.

Εάν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης του δικαιούχου τα τρόφιμα θα χορηγηθούν μόνο με γραπτή εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass