Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2017 16:58

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας συνεδριάζει την Πέμπτη 2 Μαρτίου  στις 7 το απόγευμα. Στη συνεδρίαση,  θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ        

1. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΕΘ- HELEXPO για τη διοργάνωση της Agrothessaly έτους 2017.         

2. Έγκριση προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Λαρισαίων έτους 2017.    

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ   

3. Τρίμηνη έκθεση απολογισμού εσόδων - εξόδων για το Δ' τρίμηνο έτους 2016 σύμφωνα με τη με αριθ. 59/2017 Α.Ο.Ε..           

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 

4. Επιβολή προστίμου στην εταιρία "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΕ" για παράβαση του νόμου 2946/01 περί υπαίθριας διαφήμισης για την "συναυλία του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ". 

5. Επιβολή προστίμου στον κ. ΝΤΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Κων/νου για παράβαση του νόμου 2946/01 περί υπαίθριας διαφήμισης για το κατάστημα Υ.Ε. ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ.  

6. Επιβολή προστίμου στην εταιρία "ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ" για παράβαση του νόμου 2946/01 περί υπαίθριας διαφήμισης για το κατάστημα Υ.Ε. "CASABLANCA".       

7. Επιβολή προστίμου στον ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για παράβαση του νόμου 2946/01 περί υπαίθριας διαφήμισης για το κατάστημα Υ.Ε. 9/8 (εννέα/όγδοα)".     

8. Επιβολή προστίμου στην εταιρία ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΑΓΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ GR ENTERTAINMENT TOUR SWAN LAKE για παράβαση του νόμου 2946/01 περί υπαίθριας διαφήμισης για την παράσταση "Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ".         

9. Επιβολή προστίμου στην εταιρία "PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP Ανώνυμη Εταιρεία δημοσίων θεαμάτων και καλλιτεχνικών παραγωγών" για παράβαση του νόμου 2946/01 περί υπαίθριας διαφήμισης για την "συναυλία της ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ".         

10. Επιβολή προστίμου στον ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ για παράβαση του νόμου 2946/01 περί υπαίθριας διαφήμισης για το κατάστημα Υ.Ε. "CARAMELA".    

11. Έγκριση Διοργάνωσης εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, Agrothessaly και έγκριση δαπανών καθώς και διάθεση πίστωσης αυτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass