Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Στήριξαν την «Αγάπη»

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 10:20

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε το απογευματινό του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Δήμου Κιλελέρ «Η Αγάπη», που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών του συλλόγου.

Την εκδήλωση προλόγισε η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Δήμου Χαρούλα, η οποία καλωσόρισε τους παρευρεθέντες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο έργο του Συλλόγου, ο οποίος λειτουργεί με βάση τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία με σκοπό την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων στο πνεύμα της ισότητας και του αλληλοσεβασμού.

Ο Σύλλογος, όπως ανέφερε: «Στέκεται διακριτικά δίπλα στο συνάνθρωπο που αδυνατεί να εξασφαλίσει ακόμα και τα απαραίτητα για την διαβίωσή του, προσφέροντάς του το ελάχιστο σε τρόφιμα, φάρμακα, ιατρικές εξετάσεις καθώς και κάθε άλλη ηθική και υλική υποστήριξη. Η ανασφάλεια, η απελπισία και η κρίση των ημερών μας, δυσχεραίνουν την καθημερινότητά του, καθώς η αξιοπρέπειά του πολλές φορές τον κρατά μακριά από τις πηγές βοήθειας.

Όταν ξεκινήσαμε το 2013 είχαμε να βοηθήσουμε έναν μικρό αριθμό οικογενειών που δυστυχώς αυξάνεται δραματικά λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και ανεργίας.

Η πηγή των εσόδων του Συλλόγου είναι η ετήσια συνδρομή των μελών, η συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης των τοπικών επιχειρήσεων και των ντόπιων παραγωγών, οι χρηματικές ενισχύσεις των επιχειρήσεων και των αθλητικών σωματείων της Νίκαιας καθώς και των ανώνυμων δωρητών. Φυσικά δίπλα μας στέκεται αρωγός στον βαθμό των δυνατοτήτων της και η Δημοτική Αρχή».

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από το μουσικό σχήμα των κ. Γιώργου Αποστολόπουλου στο τραγούδι και Αχιλλέα Μοχλούλη στο πιάνο.

Παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κ. Φιλιππούλης και Σ. Σωτηρίου, ο πρώην δήμαρχος Ρίζος Κομήτσας, οι πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας κ. Β. Πιλάτου και Ζαππείου κ. Ν. Γκαραγκούνη, τοπικοί σύμβουλοι, μέλη φορέων και συλλόγων κ.α.

Σχετικά Άρθρα