ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΑΤΟ:

Είναι υψηλών προσδοκιών ο Δήμος Τεμπών

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2017 10:20

Λίγες μέρες πριν παραδοθούν στην κυκλοφορία οι σήραγγες των Τεμπών, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργος Κατσιαντώνης επισκέφτηκε τον δήμαρχο Τεμπών για να μιλήσουν για τη σπουδαιότητα του έργου.

Ο κ. Κατσιαντώνης μίλησε «για τον παραλογισμό του να πληρώνουν υπέρογκα ποσά στα διόδια οι πολίτες την ώρα που παλεύουν για να επιβιώσουν και να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους "χτυπημένοι από τη μάστιγα της ανεργίας και της κρίσης" και συμφώνησε ότι η παλιά εθνική οδός πλέον, θα πρέπει να αποτελεί παράδρομο που θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό χωρίς οικονομικό κόστος».

Ύψιστης σημασίας για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα χαρακτήρισε ο βουλευτής Λάρισας την ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πουρναρίου-Αμπελακίων, όπου «μέσω του τεράστιου ταμιευτήρα θα δοθεί νερό σε 8.000 καλιεργούμενες εκτάσεις με προϊόντα όπως λάδι, αμύγδαλα, ακτινίδια και κρασί που θα "εκτινάξουν" την τοπική αγορά στα "χρυσά" ράφια του εξωτερικού. Ο δήμαρχος Τεμπών μίλησε για την αξία που θα έχει η συνεργασία όλων των φορέων για τη χρηματοδότηση του έργου, με τον Γιώργο Κατσιαντώνη να του απαντά πως είναι έτοιμος να παρέμβει από τη θέση που βρίσκεται για να βρεθεί λύση.

Οι δύο άντρες μίλησαν και για το πρόβλημα που υπάρχει πλέον στην Ελλάδα όπου εταιρίες και επιχειρήσεις "πνιγμένες" από τους φόρους "μετακομίζουν" σε Σκόπια και Βουλγαρία προκειμένου να επιβιώσουν με τον δήμαρχο Τεμπών να λέει στον Γιώργο Κατσιαντώνη ότι κάνει προσπάθειες για μείωση των τελών να τις κρατήσει στην περιοχή των Τεμπών όπου αναφέρθηκαν συγκεκριμένα. Συζήτησαν επίσης για τη σημαντικότητα που έχει για την περιοχή η ανάδειξη και η προβολή της παράλιας πλευράς για την αύξηση του τουρισμού, ενώ ο Κώστας Κολλάτος ανέπτυξε στον βουλευτή Λάρισας το όραμά του για την κατασκευή ενός θεματικού πάρκου από την Ιτέα έως τον Πυργετό, όπου ο τουρισμός και τα αγροτικά προϊόντα θα "πρωταγωνιστούν" στη ματιά του επισκέπτη, ενώ οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας θα αποτελέσουν μέγιστα οφέλη για την περιοχή και τους κατοίκους της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass