ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ FULLBACK ΑΠΟ ΤΗ FIAT ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

FIAT FULLBACK: Γεννήθηκε για τον επαγγελματία

Δημοσίευση: 23 Απρ 2017 9:30

Το νέο FIAT FULLBACK4Χ4 Pickup είναι το καινούριο επαγγελματικό στην γκάμα της FIAT PROFESSIONAL. Ο ακούραστος συνεργάτης που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά είχαν οι συμπολίτες μας το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου κατά τη διάρκεια της υπαίθριας προβολής του στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας ενώ πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της FIAT Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας FULLBACK που διοργάνωσε η εταιρία και έκλεισαν το δικό τους προσωπικό test drive.

Το FULLBACK είναι το νέο PICKUP της FIAT PROFESSIONAL και είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις EXTENDED ή DOUBLECAB και 2 επίπεδα εξοπλισμού: SX και LX.

Το νέο FIAT FULLBACK διαθέτει έναν αλουμινένιο κινητήρα πετρελαίου, 2,4 diesel, ο οποίος αποδίδει 150HP ή 180 HP και δύο κιβώτια ταχυτήτων: χειροκίνητο 6 σχέσεων ή αυτόματο 5 σχέσεων. Είναι εξοπλισμένο με το σύστημα τετρακίνησης 4WD SUPER SELECT, μέσω του οποίου κατανέμεται ιδανικά η ροπή και επιλέγεται η μετάδοση κίνησης στους δύο ή τέσσερις τροχούς.

Ευέλικτο, πολύπλευρο και ασταμάτητο, το νέο FULLBACK είναι το ιδανικό όχημα για εσάς και την εργασία σας, με μήκος καρότσας έως 1,85m, πάνω από 4 τόνους μικτό βάρος συρμού, ικανότητα ρυμούλκησης έως 3,1 τόνους και ωφέλιμο φορτίο όχι λιγότερο από 1 τόνο. Επιπρόσθετα με το ξεχωριστό του στυλ και τη μικρή ακτίνα στροφής (5,9m) το νέο Fullback είναι τέλειο για την πόλη.

Επισκεφθείτε τη FIAT ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στο 5ο χλμ. Λαρίσης-Τρικάλων και αποκτήστε το με έκπτωση έως 3.500 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Απριλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass