Mεγάλα εγκαίνια KIDDO ΜΕGASTORE

Δημοσίευση: 23 Απρ 2017 9:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Απρ 2017 10:04

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Απριλίου, τα εγκαίνια του Μεγαλύτερου Βρεφικού Πολυκαταστήματος στη Θεσσαλία, εμβαδού 1.400 τ.μ, στο εμπορικό κέντρο "Cosmos" στη Λάρισα, από την Νο.1 ελληνική εταιρία Βρεφικών Ειδών, KIDDO!

Εκατοντάδες Κόσμου από Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, Φάρσαλα, Τύρναβο και πολλές άλλες τριγύρω περιοχές δώσανε το «παρών» και απολαύσανε την συναυλία με τον Γιώργο Αξά καθώς και τα μοναδικά Εvents που λάβανε χώρα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

CS Page 148

Δώρα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ κληρώθηκαν και μοιράστηκαν στις παρευρισκόμενες μωρομανούλες και εγκυμονούσες, οι οποίες καρτερικά περίμεναν μέχρι αργά το βράδυ να κερδίσουν κάποια από τα πολύ μεγάλα δώρα! Πολλά επίσης επιπλέον δωρά μοιράστηκαν και σε κόσμο, ο οποίος δεν είχε την τύχη να κερδίσει κάτι μέσω της κληρωτίδας, με αποτέλεσμα όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι και χαμογελαστοί από την όμορφη αυτή βραδιά.

CS Page 241

ΠολυΚαρότσια, Καθίσματα Αυτοκινήτου, Ηλεκτροκίνητα Αυτοκίνητα και Μηχανές, Ποδήλατα, Παρκοκρέβατα, ΠολυΡιλάξ, Κούνιες, Κέντρα Δραστηριοτήτων, Βρεφικά Γυμναστήρια, Ηλεκτρικά Θήλαστρα ήτανε μερικά από τα μεγάλα δώρα που δώθηκαν από την KIDDO και γέμισαν χαμόγελα τους Θεσσαλούς γονείς που παρευρεύθηκαν στην εκδήλωση.

CS Page 367

Η Τεράστια Ποικιλία προϊόντων και οι πάρα πολύ χαμηλές τιμές τους ήτανε τα κύρια στοιχεία που πολυσυζητήθηκαν την ημέρα αυτή από τους επισκέπτες του Larisa KIDDO Megastore!

"Στόχος του Λάρισα KIDDO Megastore είναι να προσφέρει στη Θεσσαλική αγορά και επικράτεια τα καλύτερα βρεφικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση", δήλωσε ο κύριος Τάσος Ψάλτης, ένας εκ των 3 ιδιοκτητών των KIDDO.

CS Page 692

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass