ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η Ελάτεια τίμησε τη Ζωοδόχο Πηγή

Δημοσίευση: 23 Απρ 2017 8:27

Με θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε στην Τοπική Κοινότητα Ελάτειας η γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής, πολιούχου του χωριού.

Πλήθος χριστιανών, κατακλύζοντας τον ιερό ναό, προσήλθαν για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής παρακολουθώντας τις ιερές Ακολουθίες.

Προχθές Παρασκευή τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας .

Μετά την Ακολουθία του εσπερινού της απόδοσης της εορτής την Πέμπτη το απόγευμα, ακολούθησε πάνδημη η λιτάνευση της ιερής εικόνας στους δρόμους του χωριού συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών .

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας κ. Ιωάννης Ράπτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Νταφούλης, Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης, Δημήτρης Μαϊμάρης, Δημήτρης Τσέτσιλας, Θωμάς Τζέκας, Ιωάννης Αργυρίου (αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ), Γεώργιος Νικολάου, Γεώργιος Έξαρχος, Χρήστος Τσούγιας, οι πρόεδροι Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ. Αντώνης Γκανάτσιος, το μέλος της Τ.Κ. κ. Θεόδωρος Ζάρρας, της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, καθώς και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας κ. Λάμπρος Ζάρρας, πλήθος πιστών και επισκεπτών .

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass