Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "FREE MARKET ROAD SHOW"

Διεθνές οικονομικό συνέδριο

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2017 7:30

Το διεθνές οικονομικό συνέδριο, "Free Market Road Show", που διεξάγεται σε 48 ευρωπαϊκές χώρες κατ’ έτος, πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι, στο Επιμελητήριο, Λάρισας.

Ειδικότερα η οργάνωση για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και ανάδειξης της καινοτομίας στη Ελλάδα "Youth Business Network", σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας και Οικονομικών "Austrian Economics Center" θα υλοποιήσουν για πρώτη φορά στη Λάρισα το συνέδριο που θα επικεντρωθεί τόσο στις εξελίξεις στην τοπική αγροτική οικονομία όσο και στις διεθνείς, που επήλθαν από την εκλογή του νέου Αμερικανού προέδρου και το Brexit.

Στο συνέδριο, το οποίο θα φιλοξενήσει και το "Career Fair" όπου οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες σε εταιρίες της Θεσσαλίας, θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης και ο πρόεδρος της εταιρίας "Alfa Seeds" Μ. Ανατολίτης. Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.