«ΦΩΝΑΞΕ» ΧΘΕΣ ΤΟ Π.Α.Μ.Ε. ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Ληστεία το 4ο Μνημόνιο!

* Στάση εργασίας από τον Εμπορικό Σύλλογο

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2017 22:30

 «Κανένας συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο Μνημόνιο. Στέλνουμε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα», «φώναξαν» χθες στις 11 το πρωί δεκάδες Ελασσονίτες στην απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που οργάνωσε το ΠΑΜΕ και το Σωματείο Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας, στην πλατεία έξω από το Ταχυδρομείο Ελασσόνας.

Χαιρετίζοντας την συγκέντρωση εκ μέρους της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας(Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ.), το μέλος της Γιάννης Παπαδημητρίου τόνισε, με νόημα: «Θα σηκώσουμε, άμεσα και αποφασιστικά, αγωνιστικό τείχος αντίστασης και αντεπίθεσης. Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή. Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Όλοι μαζί να σταματήσουμε τη νέα αντιλαϊκή επιδρομή. Αντεπίθεση για την ανατροπή της πολιτικής που μας αφανίζει. Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας. Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε».

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν το μέλος της διοίκησης του Σωματείου Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας Ηλίας Αλέξης, που έκανε λόγο για μέτρα που «σφίγγουν την πρέσα» στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και του λαού και θα οδηγήσουν στη φτωχοποίηση χιλιάδων ακόμη λαϊκών νοικοκυριών, που παλινδρομούν μέχρι σήμερα στα στατιστικά όρια της φτώχειας.

Αναλύοντας διεξοδικά τα μέτρα και …τα αντίμετρα, ο ομιλητής επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Πέρα από τις εκατοντάδες διατάξεις που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή επιβάλλει νέες αιματηρές περικοπές στις συντάξεις και παράλληλη αύξηση των εισφορών, πολύ πάνω μάλιστα από όσα αρχικά είχαν ανακοινωθεί σχετικά με την αντιλαϊκή συμφωνία κυβέρνησης – κουαρτέτου. Διεκδικούμε την αναπλήρωση των απωλειών μας, τις σύγχρονες ανάγκες μας. Καταδικάζουμε την ενιαία γραμμή των κομμάτων που στήριξαν το τρίτο μνημόνιο, που στηρίζουν την πολιτική των μονοπωλίων και το σύστημα της άγριας εκμετάλλευσης και ευθύνονται για τη διαρκή εξαθλίωση της ζωής μας. Κανένας συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο μνημόνιο! Εμείς έχουμε το δίκιο! Εμείς έχουμε τη δύναμη!».

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας με συνθήματα των συγκεντρωμένων στους κεντρικούς δρόμους της Ελασσόνας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στις πολιτικές που τόσα χρόνια μάς οδηγούν στα λουκέτα και την εξαθλίωση», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, που πήρε μέρος στις χθεσινές κινητοποιήσεις με στάση εργασίας από τις 10 έως τις 11 το πρωί.

  

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass