ΧΘΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ

Νέα επίθεση στο Κ.Υ. Τυρνάβου

*Απροστάτευτοι τη νύχτα ιατροί – νοσηλευτές

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2017 22:10

Απροστάτευτο συνεχίζει να παραμένει, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου με αποτέλεσμα να πέφτει συχνά – πυκνά θύμα επιθέσεων από διάφορα περιθωριακά άτομα ή μεθυσμένους που ενώ προσφεύγουν εκεί για κάποιο θέμα υγείας προκαλούν προβλήματα με επιθέσεις κατά γιατρών και νοσηλευτών.

Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε μετά από παρέμβαση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι που εδρεύει στον Τύρναβο. Ωστόσο το πρόβλημα χρειάζεται μόνιμη αντιμετώπιση.

Το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου δέχτηκε χθες ξημερώματα νέα επίθεση από μεθυσμένο ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι από γυαλί.

Ο τραυματίας τα έκανε κυριολεκτικά γυαλιά καρφιά με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ακόμα και για την προσωπική τους ακεραιότητα δύο γυναίκες γιατροί και μία νοσοκόμα.

Σύμφωνα με δήλωση χθες το πρωί στην «Ε» της γιατρού και διευθύντριας του Ε.Σ.Υ. κ. Άννας Τσουκαρέλα ο τραυματίας σε κάποια στιγμή κινήθηκε απειλητικά εναντίον της ακόμα και με κίνδυνο της ζωής της.

Άμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου οι οποίοι παρενέβησαν για να ηρεμήσουν τον μεθυσμένο τραυματία ο οποίος σε μια έκρηξή του με κλωτσιές έσπασε την εξωτερική πόρτα τους τμήματος Πρώτων Βοηθειών του Κέντρου.

Ο ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Με αφορμή το νέο περιστατικό στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου παρέμβαση έκανε ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου κ. Στέλιος Ροντούλης και με δήλωσή του σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Αντικείμενο νέας επίθεσης έγινε σήμερα (χθες) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες το Κ.Υ. Τυρνάβου. Πρόκειται για ένα απαράδεκτο και καταδικαστέο φαινόμενο, που δυστυχώς επαναλαμβάνεται σε βάρος της ασφάλειας και της σωματικής ακεραιότητας ιατρών και νοσηλευτών, που μοχθούν καθημερινά για την υγεία όλων μας.

 Το αυτί όμως του (δημάρχου) κυρίου Σαρχώση δεν φαίνεται να ιδρώνει. Μολονότι κατ' επανάληψη τού έχουμε υποδείξει να κινηθεί δραστήρια για τη θωράκιση του Κ.Υ. πέρα βρέχει. Η ανικανότητα του ανθρώπου έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στα καθήκοντά του, με αποτέλεσμα να διατρέχουν καθημερινά πολλαπλούς κινδύνους οι άνθρωποι και οι υποδομές του Δήμου.

 Υποτίθεται ότι θα διευθετούσε το ζήτημα με τη συνδρομή του ΥΠΕάρχη. Στην πράξη, όμως, δεν έκανε απολύτως τίποτα, όπως αποδεικνύουν τα ίδια τα γεγονότα». Και ο κ. Ροντούλης καταλήγει: «Είναι η δημοτική αρχή του ΤΙΠΟΤΑ, που έχει πάψει πια να μας εκπλήσσει με την αδράνεια και την ανυπαρξία της».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass