ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Οργή και αγανάκτηση για τα νέα μέτρα

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 22:10

Να πάρει πίσω τα νέα βάρβαρα μέτρα, όπως και όλα των προηγούμενων κυβερνήσεων, απαίτησαν από την κυβέρνηση οι Λαρισαίοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και συγκεντρώθηκαν χθες, για δεύτερη συνεχή μέρα, στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

Τα νέα μέτρα οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, τόνισε ο κεντρικός ομιλητής, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, Γιώργος Τσούγκρας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «τόσο η σημερινή κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες που ψήφισαν όλα αυτά τα μέτρα, έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την εργατική τάξη και το λαϊκό κίνημα, και θα λογοδοτήσουν αργά ή γρήγορα για όλα.

Οι βουλευτές που θα σηκώσουν το χέρι τους για να εγκρίνουν τη νέα καταλήστευση των μισθών και των συντάξεων είναι υπόλογοι στον λαό! Όπως βέβαια είναι και αυτοί που ψήφισαν και τα προηγούμενα αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια.

Το παραμύθι τους κάθε φορά, ότι θέλουν να σώσουν τη χώρα, δεν το πιστεύει πλέον κανείς. Τώρα πλέον όλοι μας γνωρίζουμε ότι, όταν μιλάνε για τη χώρα ή την πατρίδα, εννοούν τα κέρδη των τραπεζών, των βιομηχάνων και των πολυεθνικών, που θέλουν να σώσουν, εξαθλιώνοντας χωρίς έλεος, εδώ και δέκα χρόνια και χωρίς ημερομηνία λήξης , την εργατική τάξη, τους συνταξιούχους και όλα τα εργαζόμενα λαϊκά στρώματα.

Η οργή και η αγανάκτηση που συσσωρεύεται μέσα μας χρόνια τώρα, ήλθε η ώρα να μετατραπεί σε συνειδητό, ενωμένο ταξικό αγώνα, όχι μόνο για να μην περάσουν τα νέα μέτρα, αλλά να ανατραπεί συνολικά αυτή η αντιλαϊκή πολιτική, και να αντικατασταθεί από μια πολιτική που θα αξιοποιεί το σύνολο των δυνατοτήτων που μας παρέχει η τεχνολογία, τα μέσα παραγωγής και ο τεράστιος πλούτος της χώρας μας, που είναι αρκετός για την ευημερία του εργαζόμενου λαού και όχι για την ευημερία των λίγων όπως είναι σήμερα».

Οι συγκεντρωμένοι, πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους και τους πεζόδρομους της Λάρισας.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass