AΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΩΛΗ «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ»

Αυτοδιοικητικό δείπνο στον Πυργετό

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 17:25

Κάτω από τον γεμάτο αστέρια ανοιξιάτικο ουρανό στην πλατεία δημαρχείου στον Πυργετό κάθισαν σε δείπνο, όχι μυστικό αλλά μάλλον αυτοδιοικητικό, οι εκλεγέντες και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Κάτω Ολύμπου, με την παράταξη «Νέα Δύναμη» του Δήμου Τεμπών και όχι μόνο.

Στη συντροφιά ελέχθησαν πολλά, ακούστηκαν διάφορα σε σχέση με την πολιτική κατάσταση της χώρας . Πολύ δε περισσότερο για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα για τον Δήμο Τεμπών. Βέβαια η βραδιά δεν περιορίστηκε μόνο σε πολιτική αλλά ακούστηκαν και πολλά κουτσομπολιά της ευρύτερης περιοχής. Το σίγουρο είναι ότι έπαιξε ρόλο η καλή παρέα, η καλή διάθεση όλων των παρευρισκομένων, το τοπικό κρασί, τα εδέσματα από τον Δημήτρη Σωτηρίου, αφού στον χώρο του έγινε ο βραδινός δείπνος και έτσι η βραδιά εξελίχθηκε, σε μια νύχτα γεμάτη χαμόγελα πειράγματα και που και που κάποια καρφώματα πολιτικά και μη, ώστε κανείς να μην θέλει να κάνει την αρχή για την επιστροφή αφού ήταν ήδη περασμένα μεσάνυχτα. Το «παρών» σε αυτή τη βραδινή παρέα έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας της Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, μέλη και φίλοι της παράταξης, δημοσιογράφοι, καθώς και επιχειρηματίες της περιοχής. Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργος Μανώλης ευχήθηκε από καρδιάς πάντα να γίνονται τέτοιες ωραίες αξέχαστες βραδιές και επίσης έδωσε ευχές για καλό καλοκαίρι.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass