ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 22:00

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων άνοιξε πάλι τις πύλες του, υπό την επίβλεψη των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Φαρσάλων, που έχει αναλάβει τη λειτουργία του, για να δεχθεί τους μαθητές των σχολείων της επαρχίας Φαρσάλων και των όμορων νομών.

Συγκεκριμένα, προχθές το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Φαρσάλων υποδέχθηκε τους μαθητές της Β' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ν. Μοναστηρίου Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του προγράμματος "Κυκλοφοριακή Αγωγή".

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ν. Μοναστηρίου με τους δασκάλους τους Ευάγγελο Ντέρη και Αναστασία Μανουλίδου έγιναν δεκτοί από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πράσινου  και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκο Τριανταφύλλου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Δημήτρη Χατζημήτρο και από μέλη του Δ.Σ. των Τριτέκνων Φαρσάλων, ενώ ο δάσκαλος της Σχολής Οδηγών Γιώργος Πτσουράκος παρείχε δωρεάν τις γνώσεις του, στους μαθητές του Ν. Μοναστηριού.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων επαρχίας Φαρσάλων με ανακοίνωσή του πληροφορεί τα σχολεία της επαρχίας Φαρσάλων και τα σχολεία των όμορων νομών, να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6936-555.209 για να κλείνουν ραντεβού προκειμένου να επισκεφθούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Φαρσάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass