ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έκθεση στατικού μοντελισμού στο ΟΥΗΛ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 16:25

H Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας διοργανώνει τη 2η Έκθεση Στατικού Μοντελισμού στο ΟΥΗΛ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και τη συμμετοχή Μοντελιστικών Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα.

Η έκθεση θα ανοίξει για τους επισκέπτες μεθαύριο Τετάρτη 24 Μαΐου το πρωί και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή το μεσημέρι 28 Μαΐου. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 26 Μαΐου και ώρα 19:30 από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών Πάνο Σάπκα και τον διοικητή της 348 Μ.Τ.Α. της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην έκθεση θα υπάρξει κατηγορία ειδικού ενδιαφέροντος, αφιερωμένη στη Μοίρα της 348 Μ.Τ.Α. της Πολεμικής μας Αεροπορίας (που πριν λίγες μέρες ανέστειλε τη λειτουργία της), με θέμα “Αεροφωτογράφιση στην Ελλάδα”, στην οποία και θα δοθεί βραβείο καλύτερου εκθέματος.

Θα δοθούν επίσης:

- Βραβείο στο καλύτερο έκθεμα (Best of Show) της έκθεσης, -καλύτερο εκθέμα ελληνικού ενδιαφέροντος -βραβείο κοινού, όπου όλοι θα μπορούν να ψηφίσουν το καλύτερο έκθεμα, ανεξαρτήτως κλίμακας και κατηγορίας.

Επίσης, κατά τη διεξαγωγή της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις, με κορύφωση το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου που θα περιλαμβάνουν:

1. Τα εργαστήρια των παιδικών τμημάτων της Λέσχης, που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της έκθεσης, αντί στον «Μύλο του Παππά», ειδικά για την ημέρα εκείνη.

2. Εκπαίδευση σε πτήση DRONES, για τους μικρούς μας φίλους στον προαύλειο χώρο της πλατείας του ΟΥΗΛ.

3. Σεμινάρια μοντελισμού για αρχάριους και έμπειρους μοντελιστές, αναφορικά με τα χρώματα, αναμείξεις χρωμάτων και τεχνικές χρήσης πινέλου και αερογράφου, καθώς επίσης και άλλων μυστικών και τεχνικών του μοντελισμού.

4. Στον χώρο της έκθεσης, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού της Λέσχης Στατικού Μοντελισμού Λάρισας, θα βρεθεί κλιμάκιο του SAVE M.O.R.A.S. για ενημέρωση του κοινού για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10:00-14:00 και από 17:00 έως 21:00. Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν μοντελιστές ανεξαρτήτως ηλικίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass