ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ι. ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΣ

Οι τρίτεκνοι σε αρχιεπίσκοπο – διοικητή ΟΓΑ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 22:25
Ο αντιπρόεδρος των Τριτέκνων Ελλάδας και πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Τυρνάβου κ. Γιάννης Χατζημίχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Ο αντιπρόεδρος των Τριτέκνων Ελλάδας και πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Τυρνάβου κ. Γιάννης Χατζημίχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Επαφές στην Αθήνα είχε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος για ζητήματα που αφορούν στον κλάδο και ιδιαίτερα στα τριτεκνικά επιδόματα.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του διοικητή του ΟΓΑ κ. Στυλιανού Πλιάκη, οι τρίτεκνοι ανησυχώντας για τα οικογενειακά επιδόματα έθεσαν το ζήτημα. Η υπόσχεση του διοικητή ήταν ότι «δεν θα κοπούν τα συγκεκριμένα επιδόματα, ενώ υπάρχει ακόμα και περίπτωση να αυξηθούν». Επίσης έγινε ενημέρωση για την καθυστέρηση των πληρωμών των οικογενειακών επιδομάτων που οφείλεται καθαρά σε γραφειοκρατικά ζητήματα, λόγω αλλαγής του φορέα. Έτσι λοιπόν το ζήτημα έχει ήδη λυθεί. Εκείνο που πρέπει να προσέξουν οι τρίτεκνοι τώρα στη συμπλήρωση της φορολογικής τους δήλωσης είναι στο Α21 να μην υπάρξουν παραλείψεις διότι δεν θα πληρωθούν τα χρήματα που δικαιούνται.

Επίσης ένα άλλο θέμα που τέθηκε στον διοικητή του ΟΓΑ είναι : Όταν το πρώτο παιδί ολοκλήρωνε τις σπουδές και το όριο ηλικίας, κοβόταν το επίδομα από εκείνο και αυτόματα κοβόταν το οικογενειακό επίδομα από όλα τα μέλη. Οι τρίτεκνοι ζήτησαν όταν το πρώτο σε ηλικία παιδί φεύγει από το οικογενειακό επίδομα, τα άλλα δύο μικρότερα ηλικιακά να συνεχίζουν να το παίρνουν μέχρι κι εκείνα να ολοκληρώσουν τις σπουδές ή να φτάσουν στο όριο ηλικίας.

Επίσης η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε στη συνέχεια τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και συζήτησαν για το τεράστιο πρόβλημα που αφορά στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και της ορθόδοξης ελληνικής οικογένειας. Επίσης έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν στην ελληνική παιδεία και καταδίκασαν (οι τρίτεκνοι) τα βιβλία του δημοτικού σχολείου που φωτογραφίζουν τους γονείς των παιδιών όχι ως μητέρα και πατέρα αλλά ως «γονέα Α και γονέα Β».

Ακόμα τέθηκε και το θέμα των εκτρώσεων που, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, η πολιτεία δεν παίρνει θέση. Τέλος τονίστηκε ότι η εκκλησία στηρίζει τις τρίτεκνες οικογένειες με ομιλίες και ημερίδες για το δημογραφικό της χώρας καθώς επίσης για τις αξίες και αρχές της ορθόδοξης ελληνικής οικογένειας.

 Στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Αντώνιος Ντιούδης, ο τυρναβίτης αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Χατζημίχος, ο γ.γ. Γεράσιμος Πουλάκης, η ταμίας κ. Νίκη Πρωτοναρίου και μέλη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass